Žene širom SVETA tvde JEDNO: Ovo je prirodan SASTOJAK koji PROVERENO pegla bore ispod očiju

M. O. Vesti 22.05.2022 17:00 0

Toliko je jeftino i prirodno da svakako vredi probati

Žene širom SVETA tvde JEDNO: Ovo je prirodan SASTOJAK koji PROVERENO pegla bore ispod očiju

Shutterstock

Sitne bore oko očiju su verovatno jedna od prvih stvari koje primetimo kada počnemo da se suočavamo sa godinama. Imaju ih i mlade osobe, a sa starenjem se samo više produbljuju. Da bismo ih se rešili, ili barem sveli na minimum, potrebno je da ih upoznamo, a zatim saznamo šta možemo da učinimo kako bismo ih sprečili.

Svakodnevno ponavljanje istih izraza, tj. mimike lica , takođe može izazvati bore.

Prilikom različitih izraza lica koža se na neki način isteže, a time se i elastičnost kože vremenom smanjuje, sve dok jednog dana ne izgubi sposobnost da se vrati u prvobitno stanje.

Takođe kada se izađete na sunce, odmah intuitivno krenete da se mrštite, što dovodi do bora oko očiju, ali i drugih bora na čelu.

Genetika igra bitnu ulogu u tome na koji ćemo način stariti. DNK je nešto što našim stilom i načinom života možemo da prevarimo.

Shutterstock

 

Vaše bake i mame sigurno nisu brinule o svojoj koži kao što vi to danas činite, a nisu ni imale toliko veliki izbor krema za područje oko očiju, tretmana i svega ostalog.

Ne postoji ništa jednostavnije i efikasnije što briše bore od ove jedne namirnice koju sigurno imate kod kuće.

Sve što treba da uradite jeste da u 50 ml maslinovog ulja dodate 4 do 5 kapsula vitamina E, i dobićete odličnu hranljivu masku protiv bora oko očiju.

Ovu masku bi bilo poželjno da nanosite svake večeri, i najjednostavnije bi bilo kada biste napravili male obloge za predeo oko očiju i tako pustite da odstoji koliko kod možete.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading