Ovaj komad MORA da ima SVAKA žena u ORMANU: Pronašli smo modele koji su JEFTINIJI od 750 dinara, a veoma se lako kombinuju

Vesti 13.07.2022 13:44 0

Obavezan komad u ormanu svake žene od stila, a naročito Francuskinja

Ovaj komad MORA da ima SVAKA žena u ORMANU: Pronašli smo modele koji su JEFTINIJI od 750 dinara, a veoma se lako kombinuju

Printscreen/ Instagram

Postoje komadi odeće koji su obavezni u ormanu svake žene. U pitanju su klasični komadi poput crne haljine, bele košulje, crnog sakoa, bele majice i drugi koji mogu lako da se kombinuju.

Ovde ćemo govoriti o kombinovanju bele majice, kratkih rukava, majice na bretele...

Bela majica kratkih rukava, usprkos svom jednostavnom izgledu, itekako može da izgleda neverovatno elegantno. Francuskinje su maheri u kombinovanju jednostavnih stvari. U nastavku vam donosimo neke kombinacije i kako upariti jednostavan komad u svakoj prilici, ali i gde ih kod nas možete kupiti.

Bela majica s pantalonama i košuljom

Oversized košulja definitivno je nešto što morate imati u ormaru. Reč je o univerzalnom komadu koji se jednostavno i lako kombinuje, naročito ako želite da ga nosite umesto sakoa. Dodajte na ovo i pantalone širokih nogavica i izgledaćete kao da ste sišli sa modne piste. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

 

Bela majica sa svetlim farmerkama i prugama

Prugasti dezen i bela majica na kratke rukave su savršen spoj koji su Francuskinje doktorirale. Samo nabacite ležeran prugasti džemper preko ramena i zaokružite večni riviera look pantalonama npr. u bež varijanti.

Bela majica s elegantnim odelom

Za elegantan, ali ležeran svakodnevni izgled, Francuskinje genijalno spajaju običnu belu majicu kratkih rukava i stilizuju je uz sako i pantalone. Ako na to dodate još i patike, zaokružićete i imati jedinstvenu kombinaciju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marissa Cox (@ruerodier)

 

Bela majica s mini suknjom

Jedno od pravila Francuskinja jeste da ako imate donji deo upečatljiv, na primer, nosite mini suknju, gornji deo mora da bude jednostavan. Zato je bela majica odličan izbor za kombinovanje sa mini suknjom.  Diskretni i klasični dodaci takođe osiguravaju 'smireniji' stajling i čine izgled prikladnim za svakodnevne prilike.

Gde možete kupiti belu majicu?

Izvojili smo neke modele belih majici, bilo da je to klasičan kroj sa kratkim rukavima, ona sa bretelama, kraće dužine ili bodi. Našli smo komade iz Zare, Stradivariusa i Bershke koje su i više nego povoljni jer je u toku sezonsko sniženje. Cene se kreću od 599 do 749 dinara. 

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading