Trend TORBE ove jeseni i zime su apsolutni HIT: Svaka žena može da nađe svoj omiljeni MODEL, ali jedan će svaku ODUŠEVITI!

Vesti 31.08.2022 14:25 0

Kada pogledamo ove modele, jedva čekamo hladnije vreme i ovakvu modu

devojka

Shutterstock

Za jesen/zimu 2022/2023, stavljamo našu udobnu stranu u prvi plan sa torbama od striže. Materijal, koji podseća na plišane medvede, stvara odličan kontrast glatkim površinama zimskih jakni i kaputa "Altuzzarra" se u potpunosti uklapa u trend i kombinuje plišane torbe sa pletenim komadima u istoj boji.

 

 

 
Zabavno i udobno - najbolje opisuje ovaj trend torbi. One vas prosto pozivaju da ih više nikada ne ispustite iz ruku. 

 

 

Jedna jako bitna i dobra stvar jeste da su mnogi da su mnogi dizajneri prestali da koriste životinjska krzna za ovu kolekciju jesen/zimu 2022/2023. 

Jedan dobro poznati klasik koji će se viđati uskoro na ulicama je "bucket bag" sa kojim sigurno nećete promašiti. I više nego dobra investicija koja će vam godinama  trajati. 

 

 


Ko bi rekao da će ranac biti jedan od trendova torbi u jesen/zimu 2022/2023? Doduše, dugo smo ga proterali u zadnji ugao, ali sa kul ažuriranjima dizajnera, svi skeptici sada postaju obožavaoci. Jer ako smo naučili jednu stvar tokom poslednjih nekoliko godina: praktičnost je sve i kraj svega – a ranac je idealan pratilac za to.

 

 

 

 


Ovaj model je super zgodan jer pre svega ima mnogo prostora u samoj torbi a to je ono što svakoj ženi definitivno treba! Kape, šalovi i slično se takođe mogu odložiti ovde tokom šoping ture kroz prodavnice. Takođe idealno za kratka putovanja, za transport kućne kancelarijske opreme u kancelariju i spontanu kupovinu pred kraj dana. Na pisti, trend torbi se nosi sa ležernim motociklističkim izgledom Diesel-a, dok se Brendon Maksvel oslanja na klasičnu kombinaciju blejzera i teksasa

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading