Ova senzualna boja KOSE biće jesenji HIT, podmlađuje i lice dolazi do izražaja

Naj žena Vesti 20.10.2021 08:00 0

Topla je, senzualna i veoma ženstvena. Ova glamurozna nijansa kose vladaće ulicama. Ne samo da izgleda lepo, već i podmlađuje i osvetljava lice. Mešavina duboke smeđe boje sa živopisnim nijansama narandže izgleda veoma intrigantno i upadljivo. Postoji i suptilnija varijanta ove kolorizacije

Ova senzualna boja KOSE biće jesenji HIT, podmlađuje i lice dolazi do izražaja

Shutterstock

Jesen je vreme kestena, žira, opadanja šarenog lišća i, naravno, bundeve. Ovo povrće najviše se povezuje sa Noć veštica. Šta kažete na kosu u ovoj nijansi?

Jesen 2021. Evo najmodernijih boja za kosu

Kosa boje bundeve ima priliku da postane pravi jesenji hit. Ova nijansa uživa sve veću popularnost od septembra. Topao, pomalo začinjen, energičan i pun seksualne privlačnosti. Kosa u boji bundeve biće hit ako želite da promenite izgled. Ovo nije tipična crvena narandžasta, mahagonij ili braon. Začinska kosa će biti višedimenzionalna mešavina najlepših jesenskih boja.

Ovo je savršena boja za jesen. Pogledajte samo ovu bogatu šemu boja. Nešto prelepo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny (@colorbyjenny_)


Međutim, ako je intenzivna nijansa bundeve previše smela i upadljiva za vas, pokušajte sa suptilnijom bojom. Sigurno će vam se svideti blaža verzija.

Latte kosa od bundeve može biti tamnija ili svetlija. Hladniji ton je ovde ključan. Kao rezultat toga, frizura je prigušenija, mirnija i manje izražajna. Ovo je predlog za žene koje ne vole da privlače pažnju.

Komentari (0)
Loading