Napravite LOKNE bez upotrebe TOPLOTE: Kosa će vam biti kao da ste tek izašli iz SALONA

M. G. Vesti 22.10.2022 08:45 0

Želite lokne, ali ne želite da oštećujete kosu uređajima na bazi toplote? Isprobajte lokne na traku.

Napravite LOKNE bez upotrebe TOPLOTE: Kosa će vam biti kao da ste tek izašli iz SALONA

Printscreen/ TikTok

Lokne su raskošna frizura koja je pogodna i za dnevne i za večernje, i za ležernije, ali i svečanije prilike, pa tako nimalo ne čudi što je toliko voljena među ženama.

Ipak, mnogima ova fruzura predstavlja problem, jer pomišljaju da će oduzeti previše vremena i da će prilikom stilizovanja morati da koriste figaro ili peglu koji dodatno oštećuju kosu.

Međutim, postoje trikovi pomoću kojih ćete dobiti savršene lokne ili talase bez toplote. U nastavku donosimo savete kako da napravite lokne uz pomoć trake za kosu.

Kada nemate vremena za pranje i feniranje kose, ovaj trik će vam pomoći da napravite raskošne lokne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISAYA ELAIS🦋 (@elaisaya)

 

Potrebno je: traka za kosu i četka.

Postupak:

Operite kosu, očešljajte je i blago prosušite, a zatim postavite traku kao da stavljate kapu. Zatim uzmite tanji pramen kose, uvrnite ga i prebacite ga ispod traka tako da kosa nigde ne štrči. Postupak ponavljajte sve dok ne dođete do polovine glave. Isti postupak primenite i sa druge strane.

Dobro pričvrstite traku oko glave, jer ukoliko vam spadne, lokne neće biti definisane i lepe. Posle uvijanja, možete leći i prespavati i tako ćete postići pun efekat.

Ukoliko nemate dovoljno vremena, ovu frizuru možete da napravite i brže: kosu namotajte na isti način, potom fenom nekoliko minuta zagrejte kosu, pa sačekajte da se kosa ohladi, kako bi zadržala oblik. Skinite traku i spremni ste za izlazak iz kuće.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading