Sofija Vergara u nikad IZAZOVNIJEM izdanju: Glumica izabrala crni, PROZIRAN TOP koji se savršen za novogodišnju ŽURKU

Vesti 23.11.2022 12:02 0

Sofija Vergara u prozirnom topu koji ne prelazi granicu dobrog ukusa

Sofija Vergara u nikad IZAZOVNIJEM izdanju: Glumica izabrala crni, PROZIRAN TOP koji se savršen za novogodišnju ŽURKU

Shutterstock

Kada je serija "Moderna porodica", koja je Sofiju Vergaru pretvorila u globalnu superzvezdu, završila, glumica je najavila kako će se malo odmoriti od glume. Nakon snimanja serije "Griselda" u produkciji Netflixa, u kojoj glumi kraljicu kokaina i kartela Griseldu Blanco, nije radila na novim projektima.

Datum početka emitiranja "Griselde" još uvek nije poznat, ali zato Sofija u međuvremenu uživa u slobodnom vremenu. Paparai su je fotografisali prilikom odlaska s večere u poznatom losanđeleskom restoranu Madeo. U društvu svojih prijatelja Sofija je uživala u specijalitetima italijanske kuhinje.

Lepa 50-godišnjakinja za večernji izlazak odabrala je crnu kombinaciju koju potpisuje modna kuća Dolce & Gabbana. Suknju visokog struka napravljenu od mešavine pamuka, svile i elastina i ukrašenu detaljima od čipke kombinovala je s kultnim komadom ove modne kuće.

 

 

U pitanju je njihov top sa srcolikim dekolteom i žičanom konstrukcijom, koja stvara dobru potporu za grudi. Top nema postavu i proziran je, ali ni u jednom trenutku ne prelazi granicu dobrog ukusa, pogotovo kada se dopuni klasičnim komadima kako je i Vergara uradila.

Na crvenim tepisima širom sveta, dosad smo se nagledali svakakvih kombinacija koje se uistinu mogu nazvati "graničnim", a brojne zvezde i u slobodno vreme znaju da šokiraju takozvanim golim odevnim komadima.

Međutim, Sofija je još jednom dokazala da prozirna odeća ne mora biti neukusna kada se mudro kombinuje. Svoje izdanje nadogradila je štiklama s platformom koje potpisuje Christian Louboutin.

Vergara je na Instagramu podelila i nove fotografije i snimke sa venčanja sa glumcem džoom manganijelom, a isto je i on uradio na svom profilu. Proslavljaju sedam godina braka, a mi im želimo sreću. 

 

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading