Nove MODNE poslastice koje CEO SVET želi: Glumica oživela ČUVENU SREDU, ali i njen stil koji sve dame KOPIRAJU

Vesti 02.12.2022 19:00 0

Nova serija „Wednesday“ donosi nove dugodovštine porodice Adams, ali ovog puta je u centru pažnje ćerka Sreda. Razlog zbog kog spominjemo seriju je Sredin gotik stil za kojim su poludele nove generacije i dame od stila.

Nove MODNE poslastice koje CEO SVET želi: Glumica oživela ČUVENU SREDU, ali i njen stil koji sve dame KOPIRAJU

Profimedia

Još je od ranije poznato da je Sredin stil inspirisao bezbroj devojaka, a čak i dizajnerku Miućiju Pradu koja je iskoristila temu-pesmu Porodice Adams na svojoj reviji za jesen 2019. godine. Zato ima smisla što Tim Bartonova nova kreacija, serija „Wednesday“ ima pravi modni tvist.

Nove MODNE poslastice koje CEO SVET želi: Glumica oživela ČUVENU SREDU, ali i njen stil koji sve dame KOPIRAJU

Profimedia

 

Priča je prvobitno napisana pre oko 100 godina, koliko je strip star, a do sada je Sreda doživela mnogo (neki bi rekli, previše) promena istog izgleda. Sada kada je došlo vreme da se Sreda otcepi od ostatka porodice i dobije svoju seriju, reditelj Barton je zamolio dugogodišnju saradnicu i dobitnicu nagrade Oskar za kostime, Kolin Arvud, da oživi i smisli odevne komade za novu protagonistkinju.

 

 

Sreda, koju glumi Džena Ortega, nije mnogo odstupila od originala, crna kosa i dve pletenice koje su njen zaštitni znak, ali postoji jedna mala izmena, tu su vlasi Miu Miu, Courregès i Jacquemus. Prvi kadrovi prikazuju Sredu u maloj crnoj haljini, ali bela kragna ima Guči efekat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

 

Nakon katastrofe koju je napravila u prethodnoj školi, Sredu šalju u Nevermore akademiju, privatnu školu za natprirodno nadarene izgnanike. Upravo ovde, Sreda dobija nametnutu uniformu prvi put. Srećom po nju, uniforma izgleda kao da je sišla sa revije Toma Braunija, a još bolje, uniforma je stilizivana sa kultnim Prada monolitnim cipelama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

 

Sa njenim ogromnim duksericama, bajkerskim šortsevima i patikama sa platformom, nije teško zamisliti da se neko poput Bili Ajliš inspišire Sredinim kombinacijama. Nasuprot tome, Sredina cimerka Enid preuzima nivo vedrine, sa modnim stilom u duginim bojama. Njen deo sobe toliko blješti da kod Srede „izaziva alergiju na boje“.

Sigurno je da je zimi crna boja „must have“, a Sredin orman je definitivno inspiracija za sezonu koja je u toku, a tako je i ako sudimo prema modnim pristama i damama iz sveta mode. Crno je boja sezone, zato je prigrlite. Donosimo vam nekoliko haljina iz Zare koje podsećaju na stil junjakinje iz serije. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading