Kejt Vinslet razbila sve MITOVE o lepoti: Ne sanjajte više o HOLIVUDSKOM izgledu, OVO je prava istina o svemu!

Vesti 26.12.2022 15:29 0

Kejt ima 46 godina i dan danas važi za jednu od vodećih lepotica u Holivudu

Kejt Vinslet razbila sve MITOVE o lepoti: Ne sanjajte više o HOLIVUDSKOM izgledu, OVO je prava istina o svemu!

Printscreen/Youtube/Josh Horowitz

- Ja nemam nikakve tajne za negu lepote ni čarobne tretmane", kaže Kejt Vinslet, glumica koja ne pristaje na diktate večnog podmlađivanja - Ispričala je u razgovoru za Vog

- Ujutru ustanem oko 6 i 30, popijem čaj, operem zube. Umijem se, stavim hidrantnu kremu i kremu sa zaštitnim faktorom od sunca - dodala je. 

 

 

- Želim da poručim svim ženama koje pokušavaju da postignu holivudski izgled - to je mit. To je, časna reč, mit. Pre nego što izađu na crveni tepih, žene sede po četiri sata u stolici, pred šminkerima i frizerima, samo da bi izgledale tako kako izgledaju. Pre toga su cele nedelje odlazile na kozmetičke tretmane - svakog dana. To znam, jer sam radila to isto. To je samo jedan trenutak u vremenu - rekla je te oduševila žene tom izjavom. 

 

 

Kako je navela, Kejt Vinselt skoro nikad ne suši kosu fenom jer ema vremena, a od kozmetike za negu kože kombinuje dva seruma sa vitaminom E. "Dakle, moj glavni savet bi bila voda. Voda, voda, voda. Održavajte telo hidriranim i koža će to ceniti" - objasnila je.

 

 

Od šminke Kejt Vinslet najčešće stavlja tanke slojeve pudera, malo maskare i uvija trepavice. Kako je navela, ima izuzetno jednostavnu i brzu rutinu svakodnevnog šminkanja.

Glumica je istakla da uživa u vežbanju, "ali ne fanatično" te je poručila svima da budu svoje i prirodne jer jedino tako mogu u potpunosti da prihvate sebe. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading