Posle VREĆE ZA ĐUBRE, Balensijaga predstavila MINĐUŠE OD PERTLI: Koštaju kao polovan automobil u Srbiji, a pitamo se ko bi ovo uopšte nosio?

Vesti 15.01.2023 19:00 0

Luksuzni modni brend Balenciaga postao je prepoznatljiv po komadima i modnim dodacima koji su kontroverzni zbog svog izgleda. Tako je ovog puta predstavio minđuše koje su sačinjene od pertli i koštaju 260 evra

Posle VREĆE ZA ĐUBRE, Balensijaga predstavila MINĐUŠE OD PERTLI: Koštaju kao polovan automobil u Srbiji, a pitamo se ko bi ovo uopšte nosio?

Printscreen/Balenciaga

 

Balensijaga je brend koji je poznat po kontroverznim komadima koji su pritom skupi. 

Pre toga je izazvao pažnju crnom torbom koja liči na kesu za đubre i patikama koje izgledaju potpuno uništeno, a sada je napravio minđuše od crnih pertli sa belim detaljima koje su zavezane u mašnu. Na njima je i metalni nastavak na kom je utisnuto ime skupocenog brenda.

 

 

Opis proizvoda je smešan, prenose strani mediji. Balenciaga tvrdi da su njihove “crne mašnaste minđuše napravljene od pertli, naglašavajući sposobnost kreativnog direktora Demna Gvasalije da ugradi svakodnevne predmete u kolekcije nakita kuće“.

 

 

Balenciaga je kao i ranije, za neke druge njihove komade, izazvala negativne komentare na društvenim mrežama. Korsinici na Tviteru su šalili na njihov račun i pitali se šta li će sledeće da smisle.

“Matica kao prsten?” pitao se jedan tviteraš.

“Sve više mi se dokazuje da se gluposti prodaju”, naveo je drugi.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading