Najmodernije FRIZURE za predstojeću zimu: One naglašavaju jagodice, ističu OČI i čine vas par godina MLAĐOM

Vesti 07.11.2021 19:39 0

Reklo bi se da se zimi kosa "povlači" jer je veliki deo dana skrivena ispod kape za glavu. U stvari, frizura nije toliko izložena u hladnim mesecima i ostaje malo u senci. Na kraju krajeva, jednog dana ćete morati da skinete kapu, pa bolje da poslušate naše savete

Najmodernije FRIZURE za predstojeću zimu: One naglašavaju jagodice, ističu OČI i čine vas par godina MLAĐOM

Shutterstock

Za vas smo odabrali najzanimljivije i najglamuroznije frizure za zimu. Ne samo da izgledaju sjajno, već i sjajno naglašavaju crte lica. Zahvaljujući njima osvežite ili potpuno promenite svoj stil. Zapamtite, promena je dobra. 

Boho talasi

Slobodni, prirodni, inspirisani talasi savršen su predlog za predstojeću zimu. Takva kosa će izgledati lepo dok izvire ispod kape ili šešira. Boho talasi su savršeni za duge i blago talasaste kose. 

Takođe je vredno napomenuti da zahvaljujući takvoj frizuri kosa vizuelno dobija veliki volumen. Naravno, ne morate imati tako dugačke pramenove kao model na fotografiji. Da biste napravili boho talase, sve što vam treba je kosa do ramena. 

Francuski bob

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kari (@karralison)

Za razliku od izgleda, ovo nije baš zahtevna frizura i može se napraviti od fine, nežne kose, a gušća i kruta kosa takođe nije kontraindikacija. 

Efekat? Ženstvena i originalna frizura koja će vam poneti godine, optički uvećava oči i naglašava jagodice. Ovo je jedna od najlaskavijih frizura. I pravi hit zime 2022.

Soft šag

Ovo je suptilnija verzija frizure ili kontrolisanog nereda. Kosa je blago slojevita i pada na ramena u slojevima različite dužine, ali jedna dužina dominira. Kosa izgleda blago razbarušena, kao da je uređena isključivo rukama.

Shoft šag frizura je izuzetno laskava, laka za održavanje i odgovara skoro svima. Savršeno za tanku kosu. 

 

Komentari (0)
Loading