Želimo haljinu Tamare Kalinić! Ova boja je apsolutni trend ovog proleća i morate da je imate u svom ormaru

Vesti 23.02.2023 15:36 0

Zeleno je top trend boja za ovu godinu, a Tamara nam je svojim odabirom haljine pokazala i zašto

Želimo haljinu Tamare Kalinić! Ova boja je apsolutni trend ovog proleća i morate da je imate u svom ormaru

Profimedia

Tamara Kalinić je naša poznata influenserka, čije se ime našlo na Tajmsovoj listi 100 najuspešnijih dama na svetu. Žena koju prati gotovo milion i po fanova na društvenoj mreži Instagram, iznova uspeva da oduševi pratioce svojim modnim kombinacijama koji komentarišu i dive se njenom istančenom ukusu.

Sad je pobrala velike pohvale divnom zelenom haljinom čija je nijansa top trend za 2023. godinu. Svaka žena koja drži do mode nosiće bar nekoliko zelenih komada ove godine, a u ponudi su šartrez nijansa u kojoj ima mnogo žute, nešto zelenija - limeta, zatim snažna "otrov" zelena kao i boje mahovine, trave i masline. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Tamara je svojim odabirom već postala ambasadorka ove boje. Fanovi su je proglasili "zelenom boginjom". 

Reč je o modelu bez rukava, od trikotaže koji lepo pada sve do skočnih zglobova. Oko ramena, blogerka je ogrnula predimenzionirani dzemper iste boje i teksture koji daje poseban modni pečat ovoj kombinaciji. 

Ona je spremna za još jedan izazovni trend, obuću u zlatnoj boji, koju je iskombinovala sa zlatnom tašnicom i ukrasom u kosi u istom tonu. Ostaje nam da vidimo da li će ovaj modni trend uskoro zavladati kod devojaka.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading