Bela haljina je obavezan komad u garderoberu ovog leta: Obožavaju je i Džej Lo i Hejli Biber, ne zna se kojoj bolje stoji

Olja Jelić Vesti 05.07.2023 16:50 0

Bela haljina je obavezna svakog leta, a ovog puta Dženifer Lopez ima kroj koji je nezaobilazan

Dženifer Lopez

Profimedia

Izgled koji ne izlazi iz mode i iz sezone u sezonu je sve popularniji jeste bela monohromatska kombinacija, u stilu minimalizma i luksuzne elegancije, naročito otkako je svet zaveo trend "suvog luksuza". 

Jedan ovakav stajling ponela je i Dženifer Lopez na proslavi sportskog mogula Majkla Rubina, a u pitanju je duga bela haljina sa izrezom i delikatnom mašnom, te plisiranom suknjom A kroja. Latino diva je svoj boho izgled učinila glam uz pomoć bele kožne Valentino tašne sa zlatnim akcentima, a koje je spojila sa zlatnim komadima nakita i sandalama u istoj boji.

Koliko je ovaj model haljine popularan, svedoče i ostale slavne ličnosti koje ovog leta šetaju upravo u dugim belim haljinama. Na istoj zabavi, Hejli Biber je skrenula pažnju u senzualnoj beloj haljini sa visokim izrezom, a iza koje stoji kolumbijski brend Maygel Coronel.

Tu su bile i sestre Kardašijan, koje su takođe ispoštovale beli dres kod - dok se Kim odlučila za dvodelni komplet koji naglašava obline, Kendall je odabrali mini belu haljinu.

 

 

Komentari (0)
Loading