Spremite se prvi za JESEN - ZIMU 2022. godinu: Ovo su BOJE koje će biti hit SEZONE i nosiće je prestižne trendseterke

Vesti 08.08.2022 09:00 0

Budite u trendu, odaberite neku od ovih boja za svoju odevnu kombinaciju za jesen-zimu 2021. godine

Spremite se prvi za JESEN - ZIMU 2022. godinu: Ovo su BOJE koje će biti hit SEZONE i nosiće je prestižne trendseterke

Shutterstock

 

Da li želite da znate trendove boja za jesen-zimu 2021? U ovoj sezoni boje i materijali koji nas opuštaju i povezuju sa prirodom su veoma popularni. Međutim, glamur i sofisticiranost će takođe biti prisutni. Ovde vam pokazujemo boje koje su u trendu ove jeseni i zime.

  • LJUBIČASTA MAGENTA

Purpurno crvena (Magenta purple) jedna je od trendovskih boja ove sezone. To je nijansa koja podseća na boju šljive. Ljubičasta magenta sadrži više plave nego crvene boje, dok se standardna magenta sastoji od jednakih delova crvene i plave boje. To je glavna razlika.

 
  • ULTRAMARIN ZELENA

"Svestranost i bezvremenost", tako modni Institut Panton definiše boje trenda za jesen-zimu 2021. godinu. To su nijanse koje podstiču kreativnost. Ultramarin zelena je tamnozelena sa plavkastom notom koja fantastično stoji. To kod nas žena pokreće sigurnost i samopouzdanje. Uprkos svom intenzitetu, prenosi mir i spokoj. Osim toga, zelena boja nas povezuje sa okolinom i prirodom.

  • NUGAT BRESKVA


Nougat breskvA je poput nežne nijanse lososa, jedna od najprijatnijih nežnih boja. Uokvirena je unutar puderastih tonova koji su tako topli i svetli. Ova boja stimuliše energiju, akciju i samopouzdanje. Može biti manje ili više upadljiva, u zavisnosti od intenziteta. Preporučljivo je koristiti je u smanjenim dozama jer u suprotnom može da postane pomalo snažna za svaki dan, jer je jako autentična. Možete je savršeno kombinovati sa drugim nijansama istog tona boja, kao što su ružičasta ili lila. Ako želite stvoriti kontrast, kombinirajte je sa zelenom, sivom ili plavom bojom.

  • KLASIČNA PLAVA


Ovo je bila letnja boja 2021, a takođe je i jedna od trendovskih boja za jesen-zimu 2021.godine. To je jednobojna plava, svestrana i elegantna nijansa koja, osim u modnim trendovima, vrlo dobro funkcioniše u klasičnoj dekoraciji, u industrijskom okruženju, pa čak i u modernom prostoru. Može se koristiti i u kuhinjskom nameštaju i u presvlakama sofe bez zasićenja okoline. U kombinaciji sa belom, sivom i bež bojom dobija glamurozan i sofisticiran dodir. Takođe se odlično slaže sa živim bojama poput žute ili narandžaste.
  • ŽUTI SJAJ


Boja žuti sjaj je kiselo žuta vrlo blizu zelene boje. Preporučljivo je da se nosi sa velikom pažnjom, jer jaki tonovi mogu izazvati nervozu i neravnotežu. Idealno je da je kombinujete sa tamnijim tonovima kojima će dati više sjaja. Budite oprezni kada je koristite u kombinaciji sa drugim svetlim bojama jer može izbalansirati dekoraciju. Međutim, to je vrlo zanimljiva boja koju možete da koristite za farbanje zida ili nameštaja.

  • PRLJAVO ROZE

Prljavo roze je ljupka ružičasta meka i nežna boja koja nam pruža osećaj smirenosti, nežnosti, mekoće i elegancije. To je, osim modnog trenda ove jeseni, savršena nijansa za dečije sobe, mada može biti i odličan izbor za dvokrevetne spavaće sobe. Odlično deluje u kombinaciji sa sivim, zelenim i plavim bojama. Za okruženja nordijskog stila možete je savršeno kombinovati sa belom bojom. 

 

 

Komentari (0)
Loading