Uđite sa stilom u Novu godinu: Frizure sa efektom podmlađivanja, koje svakoj ženi dobro stoje

Slobodanka Ćorić Vesti 27.12.2023 16:24 0

Kako nam se približava Nova godina, tako kreće i novogodišnja euforija. Novogodišnja toaleta, šminka i frizura su glavna preokupacija većine žena koje se pripremaju za novogodišnju proslavu

dženifer lopez

Shutterstock

Izbor novogodišnje fruzire je „final touch“ novogodišnjeg stajlinga. Pri njenom odabiru treba uzeti u obzir mesto novogodišnje zabave, da li je zabava sa prijateljima ili rodbinom, ili je proslava firme u kojoj radite. Frizure upotpunjuju kompletan stajling i najvažniji su detalj prilikom svakog posebnog događaja.

 

 

Upletena polupodignuta kosa

Ako želiš da ti kosa bude spuštena, ali ipak želiš da ona izgleda drugačije i posebno, ovo je savršen izbor. Ova varijanta je zaista jednostavna da se napravi, što je dodatna prednost ove frizure.

 

 

Polupodignuta kosa u punđu 

Ova frizura sa polu podignutom kosom je klasičan izgled koji nikad ne izlazi iz mode, tako da, ako si ostala bez ideje za novogodišnju frizuru sa ovom opcijom nećeš pogrešiti.

 

 

Duple pletenice koje se završavaju punđom

Sa pletenicama nema greške. Umesto u vatromet, svi će gledati u tvoju frizuru ako se odlučiš za ovaj zanimljivi predlog. Dakle, duple pletenice sa pramenovima provučenim kroz metalne prstenove, koje se završavaju punđom. Definitivno pun pogodak!

 

 

Visoka punđa u obliku čvora

Ovo je jedna od najjednostavnijih novogodišnjih ideja za kosu. Ova frizura će učiniti da izgledaš elegantno, a moja preporuka je da uz nju najbolje idu velike minđuše.

 

 

Niži rep

Frizura ne mora da bude previše komplikona da bi izgledala svečano. Konjski rep je trend koji ne zastareva i koji pruža bezbroj mogućnosti za odličnu frizuru za svaku priliku. Uvek možeš dodati neki ukras u vidu gumice ili šnale. Rep možeš uviti figarom, a može biti i potpuno ravan.

 

 

„Svemirske punđice“

Takozvne svemirske punđice, odnosno „Space bangs“ su veoma zanimljive i mogu da se naprave u više varijacija – sa pletenicama, od polovine kose… Odličan izbor za mlade, luckaste i otkačene devoke. Ako se pronalaziš u ovom opisu, ovo je prava frizura za tebe.

 
Komentari (0)
Loading