Nema više roze: Margo Robi u bleštavom autfitu luksuznog brenda iz 1995. - prvobitno ga je nosila slavna Nemačka manekenka!

Vesti 13.01.2024 18:25 0

Glavna gumica hit filma ,,Barbi" nosila je koralno-crni krop top i crnu Šanel suknju...

Margo

Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Margo Robi je odvojila trenutak da oda počast manekenki Klaudiji Šifer noseći vintidž Šanel autfit tokom ručka u sklopu AFI nagrada u četvrtak u hotelu ,,Four Seasons" u Los Anđelesu na Beverli Hilsu.

Glavna gumica hit filma ,,Barbi" nosila je koralno-crni krop top i crnu Šanel suknju koju je Šiferova prvobitno nosila tokom Šanelove prolećne revije 1995. godine. Gornji deo sa kragnom imao je plavi, crveni i koralni komad nakita u obliku cveta na poprsju, dok je suknja imala zlatni lanac sa ikoničnim logotipom Šanel.

Robi (33), prisustvovala je ručku sa scenaristkinjom i rediteljkom filma Gretom Gervig (koja je nosila crno-beli karirani sako i kravatu sa pantalonama) i njenom koleginicom Amerikom Fererom, koja je nosila crnu kožnu haljinu.

Tokom svog štampe za ,,Barbi", Robi je većinu inspiracije za svoju odeću preuzela od vintidž odeće koju je nosila Matel lutka. Ali titularna lutka Robi koju je igrao u hitu iz 2023. takođe nosi dosta vintidž Šanel komada u filmu, a neke od njih je takođe prvobitno nosila Šiferova na istoj reviji tokom proleća 1995. godine.

 

 

Roze Šanel odelo sa suknjom koje ,,Barbi" nosi u filmu, kao i njeno odelo od tvida boje lavande, nosila je i Šiferova na istoj reviji 1995. Barbi je takođe pozajmila ogrlicu sa dijamantima i dragim kamenjem, prenosi People.

Šanel je napravio i žarko ružičastu verziju iste torbe u obliku srca koja je predstavljena na prolećnoj reviji 1995. za Robi u ulozi Barbi.

„Jedno od arhivskih odela koje sam nosila imala je malu etiketu na kojoj je pisalo 'Klaudija', na šta sam uzviknula: 'Vau!' “, rekla je oduševljena Robi za Šanel u promotivnom videu za film iz 2023. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading