Ovako vam sigurno neće biti hladno: Žena iz Finske pokazala kako se oblači na -30, a njen snimak je hit na internetu

Vesti 14.01.2024 13:00 0

Žena koja živi u Finskoj pokazala je način oblačenja kada su temperature u minusu, a njen video je pogledalo 6 miliona ljudi!

žena

Printscreen/TikTok

Selma je objavila video u kojem je pokazala kako izgleda njen proces oblačenja kada je napolju minus 30 stepeni, a snimak je ubrzo postao hit na internetu, sa 6 miliona pregleda i više od 700.000 sviđanja!

Na početku snimka pojavila se u majici bez rukava, donjem delu trenerke i čarapama, a zatim je počela da se oblači - sloj po sloj. Obukla je dva džempera, prvo tanji, a preko njega deblji, grejače za noge i farmerke preko trenerke. Zatim još jedne čarape, šal, jaknu, kapu, dva para rukavica i na kraju čizme postavljene unutra krznom. Tek tada je bil spremna za izlazak na hladnoću. Bila je sigurna da joj neće biti hladno, jer se tako stalno oblači kada su niske temperature.

 

 

Među oduševljenim komentarima ljudi koji su pogledali video, bio je i sledeći: "Kako si uspela da navučeš farmerke preko trenerke?", a jedna žena je napisala: "Haha, ja se smrzavam i na 10 stepeni."

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading