Mob wife bob je pokorio bjuti svet: Žene će ga obožavati jer se lako se stilizuje i stoji svima

Olja Jelić Vesti 14.02.2024 09:25 0

Mob wife bob je osvojio bjuti svet

Mob wife bob

Printscreen/Instagram

Polako ali sigurno mob wife estetika osvaja modni i bjuti svet. Novi trend već su ponele neke od najvećih zvezda poput Hejli Biber i Dua Lipe. 

Mob wife stil inspirisan je likovima žena mafijaša iz poznatih filmova i serija, koje uglavnom nose bunde od prirodnog krzna, leopard print, visoke potpetice, skupe torbe, glamurozne frizure i jak i pomalo neuredan mejkap. 

 

 

 

Upravo je poslednja među njima, Mišel Fajfer u ulozi Elvire Hankok, u Scarfaceu, bila najveća inspiracija za novu viralnu frizuru slikovitog naziva mob wife bob. U pitanju je bezvremeni long bob koji podrazumeva ravno ošišanu kosu do vrata, a iako nije obavezno, poželjno je da ga nosite u paru sa dugim šiškama. Da biste poneli ovu frizuru, vaša kosa trebalo bi da bude uredno isfenirana, zaglađena i sjajna jer estetika mafijaške žene uvek zahteva dozu glamura.

 

 

Glavne prednosti ove bezvremene frizure su to što ona dobro stoji svima, bez obzira na oblik lica i teksturu kose. Osim toga, bob u svakoj verziji izgleda moćno i šik, i to bez mnogo truda. Kako je reč o nešto elegantnijoj varijantu, trebaće vam i proizvodi koji zaglađuju kosu i daju joj sjaj, prenosi Injournal

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading