Izaberite AUTFIT i saznajte koja SRPSKA modna BLOGERKA odgovara vašem stilu?

Vesti 07.03.2023 12:00 1

One diktiraju modne trendove i stalno su u žiži interesovanja

Izaberite AUTFIT i saznajte koja SRPSKA modna BLOGERKA odgovara vašem stilu?

Printscreen/Instagram

 

Ko su modne blogerke u Srbiji, šta vam nude na svom blogu, i u kom stilu se vi najviše prepoznajete?

One diktiraju modne trendove i stalno su u žiži interesovanja. Modne blogerke u Srbiji na različite načine manifestuju modu. Prepoznajte svoj stil i saznaj koja modna blogerka odgovara tvom stilu.

Blogerke u Srbiji su sve uticajnije ne samo među tinejdžerkama, već i među ženama u zrelim godinama. Njihovi saveti se poštuju do najsitnijih detalja, modni odabiri se kopiraju istog trenutka, a životni stil neprekidno poredi sa sopstvenim.

1. Zorana Jovanović - Budite atraktivni

Zorana Jovanovic, alias Zorannah, spada među dame koje imaju najveći broj pratilaca na Instagramu. Svoj blog posvećen modi Zorana vodi od 2011. godine, a u poslednje tri godine fokusirala se na YouTube snimke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Njena ciljna grupa su devojčice koje još uvek traže način da preko mode izraze svoju ličnost. Zorana retko ima previše detalja u svom autfitu. Uglavnom joj je fokus na modnim dodacima koji su aktuelni baš u tom momentu i u toj sezoni. Ipak, reklo bi se da su teksas farmerice zaštitni znak Zoraninog stila.

2. Tamara Kalinić - budite zanosni i glamurozni

Tamara spada u onu malobrojnu grupu ljudi koji su, zarad hobija, napustili stalni posao. Ona živi u Londonu, svoju karijeru farmaceuta u jednom trenutku zamenila je poslom modne blogerke. U tome je i te kako uspešna, što je i zvanično potvrđeno - Tajms ju je uvrstio među sto najuticajnijih influenserki u 2019. godini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Njena ciljna grupa su devojke koje prate visoku modu. Ako ste ljubitelj stila holivudskih zvezda sa crvenog tepiha, onda često posećujte Tamarin blog. Njen zaštitni znak su prelepe, duge, glamurozne haljine sa bogatim nakitom i elegantnim cipelama.

3. Branislava Brana Antović - budite moderni u vintidž i retro stilu

Branin božanstveni svet postoji već deset godina, a odraz je svih interesovanja, strasti i ljubavi one koje ga vodi, Branislave Antović Aleksić. Ovaj lajfstajl blog nudi niz zanimljivih tekstova o širokom krugu tema, poput onih o umetnosti, kozmetici, modi i putovanjima. Brana kaže da je odluka da svoja razmišljanja deli sa drugima jedna od najboljih koje je donela u životu.

Njen stil je stil 60-tih i 70-tih godina. Ukoliko ste ljubitelj svedenog stila, bez previse kontrasta i previše detalja, onda ste na njen blog dobrodošli. Brana će vam na jako autentičan način pokazati kako da budete moderni u vintejdž i retro stilu.

4. Marija Žeželj - moda za najmlađe damice

Ova devojčica ima samo dvadeset godina, a već je veoma uticajna. Svoju karijeru gradi u Njujorku. Svojim vršnjacima daje korisne savete ne samo kada je u pitanju moda, već i životni saveti, kako da postignu neki uspeh, da dođu do cilja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

 

Njen stil je tinejdžerski i klasičan, nimalo napadan ni vulgaran. Njena ciljna grupa su devojčice od 15 pa do 22 godine. S obzirom da je ona model i manekenka, često na Instagram nalog izbaci fotografiju neke šik kombinacije, ali i objasni na koji način da se dođe do tih krpica, ili kako da sami iskombinujete nešto slično.

5. Svetlana Prodanić - klasičnim stilom do savršenstva

Svetlana je lifestyle blogerka koja kroz svoju svakodnevicu provlači i aspekt mode i stilizovanja. Ona je zaljubljena u haljine, zdravu hranu i putovanja.

Nakon što je završila studije u Londonu za modnog stilistu  započinje blog u kojem prikazuje svoju percepciju mode i trendova.

Svetlana se razlikuje od ostalih blogerki jer su njene kombinacije uglavnom u dve boje. Svetlana preferira klasičnu odeću, klasičan kroj. Na njoj nikada nema previše detalja. Ona je primer da klasika najviše teži ka savršenstvu.

Mnogima danas izgleda neverovatno to što blogerke sve do prošle decenije nisu ni postojale. Uzor mladima tada su bile javne ličnosti o čijem životu se znalo malo i koji sa njima nisu imali nikakvu interakciju.

Komentari (1)
Loading
Sara
06.08.2021 15:07

meni je Marija Zezalj