Okopavala je BAŠTU kada je naletela na staru i bolnu USPOMENU: Baka (90) je ostala u ŠOKU, ni danas ne može da veruje šta je pronašla posle 35 godina!

K.Ć. Vesti 13.03.2023 16:30 1

Neverovatna priča dogodila se u Kornvolu na jugozapadu Engleske

Okopavala je BAŠTU kada je naletela na staru i bolnu USPOMENU: Baka (90) je ostala u ŠOKU, ni danas ne može da veruje šta je pronašla posle 35 godina!

Shutterstock

Devedesetogodišnja žena je, radeći u bašti, pronašla jedinstvenu uspomenu na svog supruga koji je preminuo pre mnogo godina. Predmet je izazvao veliko iznenađenje. U intervjuu za BBC, žena je podelila detalje.

En Kendrik (90) je majka sedmoro dece. Ona je udovica dugi niz godina. Njen muž Petar je umro pre 22 godine. En je prilično dobrog zdravlja i redovno sređuje svoju baštu. Nedavno je čistila prostor oko stabala jabuka. Dok je vukla čuperak trave, iskočio je mali predmet koji je na prvi pogled podsećao na „prljavo parče metala”.

En je u bašti pronašla burmu svog pokojnog supruga.

- Možda ovako želi da mi pošalje poruku? - zapitala se žena.

Žena je rekla da ga je izgubio u bašti 1987. godine. Obično kada je radio tamo skinuo bi je i stavio u džep. Izgubio je pre 35 godina i uprkos brojnim pretragama, nije pronađen. Do sada. En je rekla da je njena prva pomisao kada je videla burmu bila neverica. Ona dodaje da bi njen suprug verovatno bio iznenađen kao i ona. Devedesetogodišnjakinja je priznala da se neverica vremenom pretvorila u uzbuđenje i radost.

Videti burmu svog pokojnog muža posle 35 godina probudilo je mnoga sećanja iz prošlosti i razmišljanja kod žene.

- Možda moj muž želi da mi pošalje poruku na ovaj način?

 

 

En je rekla da će burmu ostaviti za sebe. Namerava da je nosi na lančiću oko vrata. Na ovaj način, predmet koji simbolizuje njenu ljubav sa Petrom uvek će biti uz nju.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Pera Pisar
13.03.2023 17:55

Poslao joj poruku da joj je vreme da mu se pridruzi, lol