Dečak (8) ZAPALIO drugara (6) na jako BIZARAN način: Vrlo mučan PRIZOR, zbog NEOPREZNOSTI roditelja ŠESTOGODIŠNJAKU je unakaženo lice

Vesti 06.06.2022 21:32 0

Mališan ga je i ranije maltretirao

Dečak (8) ZAPALIO drugara (6) na jako BIZARAN način: Vrlo mučan PRIZOR, zbog NEOPREZNOSTI roditelja ŠESTOGODIŠNJAKU je unakaženo lice

Printscreen/Youtube

 

Dečak iz Konetikata zadobio je teške opekotine kada je mladi komšija polio tenisku lopticu benzinom pre nego što je zapalio i bacio je u lice deteta, navodi se u izveštaju.

Dominik Krankal se igrao u svom dvorištu u Bridžportu kada ga je pozvao dve godine stariji dečak da dođe do ograde. Dominik je prišao, a stariji dečak je benzinom polio tenisku lopticu, zapalio je upaljačem i gađao mlađanog komšiju, prenosi Njujork Post.

– Čim je sišao niz stepenice, nasilnik ga je pozvao po imenu i namamio iza ugla. Za nekoliko sekundi se vratio vrišteći i govoreći: “Mama, zapalili su me! Zapalili su me!”, opisala je mučne scene dečakova sestra – rekla je dečakova sestra Kajla Digan.

Kajla je rekla da je sadistički čin učinjen namerno i da je komšija maltretirao njenog brata u prošlosti.

– Polio je tenisku lopticu benzinom, uzeo upaljač, zapalio i bacio je pravo u lice mom bratu. Pobegao je od njega i gledao ga kako gori – dodala je sestra.

Takođe je navela da je pre dva meseca pred svojom majkom udario njenog brata, a njegova majka je odbijala da prizna da je njen sin to uradio.

Dominik je hitno prebačen na odeljenje za opekotine u bolnici Bridžport gde se oporavlja, a porodica je pokrenula nalog na “GoFundMe” za prikupljanje pomoći u lečenju.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading