Par potpisao najčudniji BRAČNI ugovor: Suprug sme da jede PICU jednom mesečno, a tek će vas ZAPREPASTITI ostale stvari

Vesti 20.07.2022 22:30 0

Jedan par je uoči venčanja potpisao ugovor kojim se regulišu krucijalna pitanja poput odlazaka u šoping i noćne izlaske

Par potpisao najčudniji BRAČNI ugovor: Suprug sme da jede PICU jednom mesečno, a tek će vas ZAPREPASTITI ostale stvari

Printscreen/Instagram

BOUgovor, naravno, nema apsolutno nikakvu pravnu snagu, a čini se da ga je ona u međuvremenu već prekršila

Mintu Rai (25) i Šanti Prasad (24), par iz Indije koji se nedavno venčao na tradicionalnoj ceremoniji organizovanoj u Guvahatiju, stigli su su na mnoge svetske portale zahvaljujući potpisivanju ugovora koji „garantuje sreću u braku” pre svečanog trenutka.

Kako je preneo Bi-Bi-Si, listu su sastavili njihovi šaljivi prijatelji, a ona je, između ostalog, obavezuje da jede picu samo jednom mesečno. Mintu i Šanti su se upoznali pre pet godina, počeli da komuniciraju u školskoj WhatsApp grupi i otišli ​​na prvi sastanak u februaru 2018. Ono što je isprva bilo divno prijateljstvo preraslo je u veliku ljubav, a prvi „izlazak” dogodio se, pogađate, u piceriji.

 

Međutim, Mintu je ubrzo počela da se žali da ne može da prati njen tempo i da ih jede svaki dan, pa je njihovo veselo društvo odlučilo da tu klauzulu ubaci u ugovor ispisan na džinovskom komadu papira.

Znao sam da se požalim prijateljima, da im kažem da me nervira što svaki put moram da jedem picu, pa je „slučaj“ postao šala“, rekao je mladić, dok je Bi-Bi-Si saznao šta je još napisano. u ugovoru sastavljenom samo nedelju dana pre venčanja.

Mintu se obavezao da priprema doručak nedeljom, da Šanti vodi u kupovinu svakih 15 dana, ali i da izlazi noću isključivo u pratnji ove dame. Što se tiče Šanti, osim što je obećala da će ograničiti unos pice, pristala je da svakodnevno ide u teretanu i da nosi sari jer se Mintu sviđa kako izgleda u njemu. Ugovor, naravno, nema apsolutno nikakvu pravnu snagu, a izgleda da ga je već prekršila pojevši dve pice za dve nedelje.

BONUS VIDEO

 



 

Komentari (0)
Loading