Čekaju 13. dete: Žena tvrdi da zbog ovog ZDRAVSTVENOG problema na nju ne utiču pilule za KONTRACEPCIJU

K.Ć. Vesti 21.08.2022 20:00 1

Iako Aleksis Bret nije sanjala o velikoj porodici, život joj je napisao potpuno drugačiji scenario

Čekaju 13. dete: Žena tvrdi da zbog ovog ZDRAVSTVENOG problema na nju ne utiču pilule za KONTRACEPCIJU

Printscreen/Instagram

Trenutno 42-godišnja žena je rodila 13. dete. Ona tvrdi da je to zato što je imuna na pilule za kontracepciju.

Porodica Bret trenutno broji 11 sinova i kćer.

Kada se Aleksis Bret, udala i planirala da osnuje porodicu, nije očekivala da će biti tako velika. Pa ipak, genetika i sudbina su odlučili da žena sada čeka svoje 13. dete. Aleksis je do sada rodila dvanaest sinova i jednu ćerku.

 

 

"Nikada nisam planirala da imam veliku porodicu, ali sada kada je imam, volim svoj život. Svi moji sinovi su mi posebni - ako bih ovog puta ponovo rodila dečaka, to mi ne bi smetalo. Često ljudi pitaju da li imamo toliko dece, jer smo želeli devojčicu. Ali mogu iskreno da odgovorim - ne. Kameron - prva ćerka - nije bila planirana, ali sam ipak bila srećna. Super smo se zabavljali kupovinom roze odeće "Prvi put sam to radila"", napisala je ona na Instagramu.

Aleksis kaže da se bori sa zdravstvenim problemom zbog kojeg redovno ostaje trudna. Škotinja tvrdi da je imuna na pilule za kontracepciju. Iako Aleksis voli svoju decu više od života i ponosna je na svoju veliku porodicu, zna da ne želi više dece. Zbog toga je počela da razmišlja o proceduri sterilizacije.

"Ovog puta stajemo. Nećemo širiti porodicu. Rekla sam to prošli put, ali sada ću održati reč. Volim svoju porodicu takvu kakva jeste" , objavila je nedavno žena.

 

 

Zbog toliko dece, Aleksis i njen suprug morali su da se naviknu na mnoge kompromise, savladaju logističke poteškoće i, pre svega, nauče da žive ekonomično, jer je održavanje tako velike porodice veoma skupo. Putovanja, šetnje ili kupovina sa tako velikom porodicom zahtevaju pravilnu organizaciju. Gotovo 50 pranja nedeljno za njih je postalo norma, a Aleksis usisava kuću 7 puta dnevno. Žena ustaje u 5:30 svakog dana da počisti. Ona ima vremena za sebe samo trenutak nakon buđenja. Zatim pije kafu i tušira ​​se. Tada počinje priprema dece za vrtić i školu. Aleksis podržava svog muža u kućnim poslovima. Čovek se bori sa Parkinsonovom bolešću.

"Nije lako održavati red sa toliko dečaka koji trče, a ja volim da je sve uredno. Mrzim nered. Uvek se trudim da nađem bar trenutak u toku dana koji mogu da posvetim svakom svom detetu", dodaje Aleksis.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
zora
22.08.2022 06:55

Ako ne uticu na nju onda neka suprug preduzme nesto.