Zajedno imaju 18-oro DECE: Otkrivaju mračne strane RODITELJSTVA, ovako izgleda život u velikoj PORODICI

Vesti 28.02.2023 17:00 0

Majka kaže da se trudi da sa svakim detetom provede isto vremena tokom nedelje

Zajedno imaju 18-oro DECE: Otkrivaju mračne strane RODITELJSTVA, ovako izgleda život u velikoj PORODICI

Printscreen/Instagram

Kris Hart-Spegal upoznao je sadašnju suprugu Dezire u oktobru 2013. godine, imao je već osmoro dece, a ona troje dece, a nakon što su se u julu 2014. venčali i ujedinili porodice, par je zajedno dočekao još sedmoro dece; pa sada njihova porodica broji čak 20 članova.


Iako im se, kažu, dopada što ih ima mnogo, priznaju da ima i negativnih aspekata; poput trošenja mnogo na hranu, ali i borbe da se kuća održi urednom. „Teško mi je da održavam stvari čistim i organizovanim“, rekla je Dezire za Dejli mejl. "I držite sve na pravom mestu." Tipično jutro za mamu 18 dece, koja radi u prodavnici automobila, počinje pranjem veša. Ona procenjuje da mora da opere više od 10 mašina veša nedeljno da bi očistila dečiju prljavu odeću pre nego što počne da pravi doručak za decu.

„Kada kuvam za decu, obično mi treba između jednog i tri sata, u zavisnosti od toga šta kuvam“, objasnila je ona. Nakon što je obrok završen, ona im priprema ručak, a zatim mora da provede sate čisteći. Ali, priznala je da joj, iako joj je ponekad teško da održava kuću, deca mnogo pomažu. Objasnila je da iako njihova kuća ponekad može biti „manična“, ona se stara da ostane organizovana i da provede kvalitetno vreme sa svakim detetom.

Kada je riječ o kupovini namirnica, Dezire procenjuje da svake nedelje potroši između 30000 dinara i 60000 dinara samo na hranu.

 

Noćni izlazak u restoranu sa cielom porodicom koštaće ih otprilike 40000 dinara A par je priznao da nikada nema nikakvu privatnost, objašnjavajući: „Ne znam kada smo ikada bili sami kod kuće. Mislim da nikada nismo." Iako su rekli da je božićno vreme zabavno, par je priznao da zna da bude puno posla.

Komentari (0)
Loading