Mislite da vas VARA? Žena koja izlazi samo sa OŽENJENIM muškarcima otkriva način da ga uhvatite u PREVARI

Vesti 10.11.2022 14:00 0

Žena koja sebe naziva "razaračicom porodica" jer izlazi sa oženjenim muškarcima objasnila je kako da prepoznate da li vas partner vara

Mislite da vas VARA? Žena koja izlazi samo sa OŽENJENIM muškarcima otkriva način da ga uhvatite u PREVARI

Shutterstock

Ejmi Kups (32) iz ​​SAD uživa u ljubavi i pažnji, ali kaže da je i sama bila prevarena. Objasnila je na koje znakove upozorenja žene treba da obrate pažnju da bi uhvatile partnera u prevari. Bivša učiteljica kaže da su ovo sigurni znaci da niste „jedina“.

Ejmi, inače na svojoj Instagram stranici @ami.kupps93 ima 84.000 pratilaca,a sebe vidi kao profesionalca kada su u pitanju vanbračne veze.

Čak je i raskinula sa bivšim mužem nakon što ju je prevario, a danas joj nije svejedno što se često nađe u ulozi ljubavnice. – Niko nikada ne želi da pomisli da ih dečko ili muž vara, ali može biti mnogo suptilnih znakova koje inače nikada ne biste primetili – objasnila je ona. - Takođe, ženska intuicija je najmoćnije oruđe u vašem arsenalu, ako sumnjate da se nešto dešava, sledite svoj instinkt - savetuje ona i dodaje da su velike šanse da ste u pravu i da ima nekoga sa strane .


Odjednom je veoma dobar

Ako vaš partner postane ljubazniji ili velikodušniji nego inače, pazite.

- Neka očigledna ponašanja poput ljubavi "iz vedra neba", posebno ako on inače nije pažljiv tip - kaže Ejmi. - Kupovina nasumičnih poklona, što inače nije praksa, takođe je znak upozorenja. Na primer, donese vam sveće ili vam kupi nakit - kaže Ejmi.

- Za mene je ovo veliki znak upozorenja - upozorava ona. Skupi božićni pokloni ispod jelke takođe mogu biti znak krivice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)


Postao je zaboravan

Ako vaš partner stalno zaboravlja da uradi nešto što je rekao da će učiniti, ili vas ne sluša - onda je to veoma loš znak, kaže Ejmi. - Mislim da mnogi ljudi ignorišu kada njihovi partneri odjednom postanu zaboravni. To obično znači da im je pamet negde drugde i da vi nemate njihovu pažnju – objašnjava ona.

Pojačao je higijenu

Svi mi s vremena na vreme malo menjamo režim lepote, ali često tuširanje i nošenje parfema je uobičajen znak da vaš partner ima nekoga sa strane.


Promenio je stil

Da li se bolje oblače, više idu u teretanu ili se više trudi oko svog izgleda? Ovo je sledeće veliko upozorenje ako su radni dani u pitanju i ako češće nego ranije pominju novog kolegu na poslu ili nekoga koga su upoznali dok su bili napolju, piše Dejli star. - Ispeglana ili sveža odeća, možda su počeli da nose novu odeću ili su zabrinuti kako izgledaju u nekoj kombinaciji - kaže Ejmi i dodaje da su to „stvari koje zvuče očigledno i ponekad su sasvim nevine, ali ako on se oblači za noćni izlazak koji ti ne ideš, onda je vreme da se zapitaš za koga se zadovoljava.

Strahuje od telefona

- Ako vaš partner ne silazi sa telefona, izgleda uspaničeno ako mu dodirnete telefon, ili ga ostavi na stolu sa ekranom okrenutim nadole, to je najveći alarm koji možete da uočite - objašnjava Ejmi. – Druga stvar koju treba proveriti jeste da li brišu istoriju pregledanja nakon korišćenja laptopa, tableta ili telefona – dodaje ona. - Šta gledaju na internetu što ne žele da vidite? Zapitajte se – zaključuje.
 

Komentari (0)
Loading