Ona ima SEDMORO dece, a svima je koža druge boje: "Stalno me pitaju da li su sve to moja deca ili samo imaju različite očeve"

Vesti 30.10.2021 16:45 0

Tes Gidings, 32, iz Bornmuta i njen suprug Kris, imaju sedmoro dece starosti između tri i 14 godina - međutim, njihova deca su bukvalno "različitih boja"

Ona ima SEDMORO dece, a svima je koža druge boje: "Stalno me pitaju da li su sve to moja deca ili samo imaju različite očeve"

Printscreen/Instagram

Njen dan počinje u šest ujutru i završava se tek u jedan sat posle ponoći. Ona pere veš, šest puta dnevno, a za prevoz dece koristi minibus sa devet sedišta.

Tes i Kris svoju porodicu često nazivaju "duginom porodicom" jer sva njihova deca imaju različite boje kože.

Zato Tes često pitaju da li su to sve njena deca ili samo imaju različite očeve.

- Sva moja deca izgledaju potpuno drugačije, što je neverovatno. Pitaju me da li su svi Krisovi, što me zasmejava jer su apsolutno svi njegovi. Ljudi često pretpostavljaju da sigurno imamo gomilu beneficija jer imamo toliko dece, ali to nije tako. Kris i ja sami radimo i izdržavamo naše porodice - kaže ponosna mama.

Tes i Kris su odlučili da stanu sa decom kada se rodila peta beba, ali dok je Kris bio na listi čekanja za vazektomiju, Tes je ponovo zatrudnela i rodila blizance, koji sada imaju tri godine. 

 

I pored toga što jako malo spava, Tes uspeva da ugrabi nekoliko minuta dnevno da odmori, a ističe da je njena tajna u dobroj organizaciji i podeli kućnih poslova.

- Ja radim glavne kućne poslove, ali i deca svakodnevno moraju da rade kućne poslove. Smatram da je to vredna životna lekcija koja ih uči važnosti obavljanja zadataka. Važno je da svi uskoče i pomognu - objašnjava on.

Ističe da se trudi da decu ne opterećuje previše, ali smatra da je dobro da imaju male obaveze.

- Dvojica najstarijih pune veš mašinu, čiste kuhinju i kupatilo, kao i auto. Zarađuju džeparac pomažući po kući. Srednje troje postavljaju sto za večeru i kasnije ga čiste, dok blizanci rade manje poslove poput sređivanja sobe sa igračkama - objasnila je podelu poslova.

Pored toga, deca moraju da vode računa o čistoći i urednosti svojih soba. Tri najmlađa dečaka dele sobu, tri devojčice dele sobu, a najstariji sin ima svoju sobu.

Komentari (0)
Loading