Mlada je svom SLEPOM vereniku napravila posebno IZNENAĐENJE, a zbog ovih detalja je MLADOŽENJA briznuo u plač

Vesti 02.11.2021 16:26 0

Slepi Entoni S. Feraro uspešno vodi svoj TikTok nalog gde pokazuje svoj svakodnevni život. Klipovi, na kojima se vozi na dasci, čisti ili juri niz stepenice brzinom svetlosti, obaraju rekorde popularnosti. Jedan od najnovijih snimaka prikazuje venčanje tiktokera sa njegovom voljenom - mlada je napravila iznenađenje svom dragom

Mlada je svom SLEPOM vereniku napravila posebno IZNENAĐENJE, a zbog ovih detalja je MLADOŽENJA briznuo u plač

Printscreen/TikTok

Entoni S. Feraro i njegova partnerka Keli rekli su sudbonostno "da" . Svečanost je održana 2. oktobra u društvu porodice i najbližih prijatelja. Da bi ovaj dan bio još posebniji, mlada je obukla izvanredan outfit koji je pronašla u jednoj od prodavnica u Bruklinu. Keli je odabrala belu haljinu sa somotskom trakom oko struka, vezenim cvećem i čipkom. 

Napori neveste su se isplatili. Kada je Keli stigla do svog dragog pred oltarom, stavila mu je ruke na haljinu. Entoni je briznuo u plač. - Opipljive stvari su mi zaista važne. To stvara sliku u mojoj glavi kako izgledaš. Keli je izgledala kao anđeo - priseća se on u intervjuu za Today.

Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima. U vreme zabave, stubovi koji podržavaju šator bili su umotani u foliju sa mehurićima, a zatim ukrašeni tako da se Entoni može slobodno kretati kroz prostor.

Prava ljubav

- Našu kuću osiguravam, pa zašto ne bih uradila isto za naše venčanje? - prokomentarisala je Keli u intervjuu za Glamour, misleći na stan para, gde su bili prekriveni oštri uglovi i ivice.

Par se upoznao 2018. godine. Kelijeva nežnost, kao i briga o najsitnijim detaljima, napravili su veoma jaku vezu između nje i Entonija.

- Ona je dobro razmislila. To niko nikada nije uradio za mene - priznao je Entoni.

Tiktoker je objavio video sa venčanja u boho stilu , sakupivši preko pola miliona pregleda i stotine komentara.

Komentari (0)
Loading