Odgovori su nas zaprepastili: Pitali smo MUŠKARCE koji je NAJČEŠĆI razlog zašto izbegavaju intimne odnose sa parnerkom

Vesti 03.04.2023 21:00 0

Iako ste mislili da znate sve o vašim partnerima, prevarile ste se

Odgovori su nas zaprepastili: Pitali smo MUŠKARCE koji je NAJČEŠĆI razlog zašto izbegavaju intimne odnose sa parnerkom

Shutterstock

Pitali smo muškarce iz naše okoline koji je to najčešći razgloz izbegavanja seksa, a odgovori nekih su nas ostavili bez teksta.

Muškarci su većinom zatvoreni i veoma je teško pričati sa njima otvoreno na ovu ili sličnu temu, jer se obično boje da ne povrede osećanja svoje voljene. Mi smo uspele da izvučemo neke odgovore od njih umesto vas, a evo šta su nam otkrili.

Đorđe M. (31)

- Ja sada izbegavam odnose sa partnerkom jer sam nezadovoljan i nesrećan u vezi, a ne znam kako to da joj kažem. Znam da je za osudu, ali šta da radim.

Jovan K. (30)

- Uh, ja izbegavam seks kada me baš iznervira i ne mogu da smislim kako da joj se drugačije osvetim.

Miloš R (35)

- Pa ne znam, ne izbegavam, gotovo nikad. Jedino što zbog deteta i oklnosti nema uvek prilike za to.

Veljko P. (37)

- Ja izbegavam odnose ako sam umoran ili pod velikim stresom zbog posla, poslednja stvar koja mi pada na pamet je da tada imam odnose. U dugoj sam vezi, i mislim da se frustracije ne "leče" seksom.

Ivan J. (42)

- Joj, ja uvek ga izbegavam noću, tada sam umoran, a posle odnosa moram da se tuširam, a to me strašno mrzi tada. Pa onda izmislim da me nešto boli ili se jednostavno pravim da spavam.

Marko Č. (27)

- Ja nikada ne izbegavam seks.

Nevažno je da li ste tek uplovili u bračne vode ili vezu, ili ste se skoro upoznali i osetili takvu hemiju, koja je svoj vrhunac dostigla upravo u krevetu, postoje neke stvari koje muškarcima i te kako menjaju mišljenje i ubijaju želju za seksom.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading