Majka upoznala ćerku nakon dve DECENIJE: "Nisam ni znala da se rodila"

Vesti 08.04.2023 14:35 0

Dobila je priliku da upozna biološku ćerku, ali je naglasila da ne želi da zauzme mesto žene koja je gajila

baka

Shutterstock

Mama je posle 20 godina upoznala ćerku za koju nije ni znala da je rođena. Bruk Martin (56), iz SAD, podvrgnuta je vantelesnoj oplodnji sa suprugom Krisom. Nakon implantacije dva embriona, zatrudnela je sa blizancima Kristoferom i Metjuom - obojica imaju 22 godine.

Nakon uspešnog rođenja blizanaca, Bruk Martin je pre 20 godina donirala svoje preostale embrione. Sada je saznala da je 'dobila' trojke i progovorila o odnosu sa ćerkom.



Ostalih osam oplođenih embriona, Bruk i Kris, odlučili su da doniraju klinici za neplodnost. Tomas Monro (20) kontaktirao je Brukinog rođaka Toda u januaru 2021. godine i tada je par otkrio da imaju još dece. Bruk i Kris su shvatili da su biološki roditelji njemu i njegovom bratu i sestri, Piteru i Loren, a Bruk je to opisala kao svoj „najveći trenutak“.

Par je imao ne samo blizance, već i trojke koje su odgajali roditelji Trei i Beki Monro. Nažalost, Beki je umrla godinu dana pre nego što su se svi upoznali, na njenu veliku žalost. Međutim, sada je uspostavila poseban odnos sa Loren koji će je voditi kroz život. „Loren i ja razgovaramo svake nedelje, ponekad više od drugih“, otkrila je Bruk.

Imaju stvarno dobar odnos, gotovo kao mama i ćerka.


- Zapravo, više kao tetka, jer joj je mama umrla kada je imala 17 godina. Počela je da me pita neke 'ženske stvari' i počeli smo da pričamo o tim stvarima - kaže žena.



Bruk i Kris proveli su tačno 19 godina, devet meseci i sedam dana nesvesni postojanja trojki. To je zbog činjenice da im zakonski nije dozvoljeno da znaju šta se dogodilo sa njihovim doniranim embrionima. Uprkos tome što se Bruk svakog dana pita da li ima još dece, zahvalna je na prilici da posećuje ćerku posle svih ovih godina. Voli da bude u kontaktu sa svom svojom decom, ali ima posebnu vezu sa Loren za koju misli da će trajati ceo njihov život.

- Dobila sam šansu da dobijem ćerku koju nikada nisam imala. Ali nikada ne želim da zauzmem mesto njene mame jer ju je mama podigla i dala joj život. „Mislim da će to biti doživotna veza, za 20 godina kada ona bude imala decu, ja ću biti tu“, kaže Bruk.

Međutim, Bruk bi želela da sazna da li ima još dece. Par bi potencijalno mogao da ima još troje dece. Ali ne mogu da ih traže, jer su se odrekli prava da znaju šta se desilo sa ostalim zamrznutim embrionima.

- Volela bih da imam još dece - priznala je majka, prenosi Dejli star.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading