Ovo je za OSUDU: Majka vukla za kosu i iz sveg glasa vređala maloletnu ĆERKU u liftu (VIDEO)

Vesti 20.04.2023 07:50 0

Ruska policija pokrenula je istragu nakon šokantnog videa objavljenog na društvenim mrežama u ponedeljak, 17. aprila

Ovo je za OSUDU: Majka vukla za kosu i iz sveg glasa vređala maloletnu ĆERKU u liftu (VIDEO)

Printscreen/Twitter

Video dolazi sa monitoringa u liftu jedne od stambenih zgrada u Krasnodaru. U liftu su bile žena i njena ćerka tinejdžerka. Majka je devojčicu prozivala i tukla.

Krasnodar je grad u evropskom delu Rusije, koji se nalazi na reci Kuban, oko 100 km od Crnog mora. Prema podacima iz 2020. imao je preko 900.000. stanovnika. Na snimku, snimljenom u liftu jedne od stambenih zgrada u ovom gradu, možete videti kako majka ponižava i tuče ćerku. Razlog je navodno bio neuredan izgled deteta.

 

 

Prema preliminarnim saznanjima, incident se dogodio 17. aprila oko 9 sati. Nije poznato kako je video dospeo na internet. Na snimku se vidi kako žena hvata ranac tinejdžerke, udara je rukom i gura ka ogledalu.

- Pogledaj se, kučko - urlala je majka na dete.

Ćerka pokušava da shvati šta se od nje traži, ali umesto odgovora dobija novu bujicu uvreda i udaraca . Na kraju je majka izvodi iz lifta čupajući je za kosu.

"Iznenađujuće je da u špicu, kada većina ljudi ide na posao ili vodi decu u školu, niko nije čuo glasne vriske i psovke", rekla je Vladislava Gizikova, reporterka kanala Kuban 24.

Žena u liftu je razvedena i sama odgaja ćerku i mlađeg sina. Nad dečakom su navodno počinjeni akti nasilja. Otac dece očigledno nije zainteresovan za njihovo vaspitanje. Slučaj istražuju nadležni istražni organi.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading