Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević ćerku kriju od očiju javnosti: Vaspitavaju je tradicionalno, a ovo su njihove metode

Olja Jelić Vesti 11.07.2023 11:50 0

Kako Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević vaspitavaju ćerku Ninu - njihove metode su tradicionalne, a evo da li su ponekad strogi...

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić

Alo

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević ostvarili su se u ulozi roditelja 2012. godine i dobili su ćerku Ninu koja je sada porasla u preslatku devojčicu. Iako je par dugo skrivao dete od očiju javnosti, sada kada je Nina porasla, često objave sliku sa njom i podele neki porodični trenutak.

 

 

Ivani Jelena važe za najskladniji par na javnoj sceni u Srbiji, a nekoliko puta su govorili o tome koje metode primenjuju u vaspitavanju ćerke Nine.

"Decu bi trebalo češće da vodimo sa sobom na posao, da vide da i mi odrasli imamo probleme i da ih ponekad teško rešavamo. Inače će naša deca misliti da bankovne kartice same štampaju pare...ili da novac pada s neba...a to može biti veliki udar na njihovu psihu kad porastu i otkriju da nije tako... Decu bi trebalo voditi sa sobom na treninge ,da nas vide kako se znojimo i mučimo. Svoju ćerku vodio sam na trening sa sobom kad je imala četiri godine. Dok sam radio trbušnjake,u trenutku kad sam zastao,ona je pritrčala da mi pomogne - pokušavala je da me pogura s ledja da se lakše podignem." - objavio je glumac ispod fotografije sa ćerkom Ninom.

"Svaki put kada učim novu ulogu, bezbroj puta ponavljam. Često pred njom. To je jedini način da, kad me gleda na sceni, zna kako je do te lakoće došlo i da se iza postignutog rezultata nalazi mnogo rada", poručio je Bosiljčić čiji savet su mnogi pozdravili.

 

 

Glumac je nedavno istakao i kakav teži da bude kao otac, da je za njega ideal očinstva pravoslavna figura oca, kao i da često, kao mnogi roditelji, strepi da li sve radi kako treba:

- Strepim od toga da ne budem neumeren roditelj, da se ne plašim više nego što je potrebno, da ne budem prestrog i da ne uvodim red gde mu nije mesto. Nego da se neprestano podsećam na to da budem formula pravoslavnog oca - strog ali pun ljubavi. Svestan sam da je na korist da mom detetu budem autoritet. Ali autoritet nisi samo vikanjem ili batinom, nego i svojim delom. Moje dete vidi koliko ja učim, da ja rano ustajem, da treniram. Ona me gleda i prati. Ne mogu naučiti nešto što ne znam. Zato se trudim da pred svojim detetom pokazujem sve što znam. A ostalo verujem da će sama naučiti - rekao je nedavno.

 

 

Jelena Tomašević je ispričala kako je ćerka nasledila talenat za muziku:

"Ona je sada peti razred, divno peva, ali ne želi još uvek javno da se eksponira sa tim. Teško je danas baviti se javnim poslom, ili bilo kojim drugim poslom, i voditi računa o sebi, biti fit, spremiti ručak i biti uključen u kućne poslove, a opet imati vremena za sebe. To je stvarno umeće, i mislim da se većina žena još uvek bori sa tim, nismo još uvek to usavršile" - ispričala je pevačica.

Da li je ona kao mama stroga, otkrila je da ume da bude, ali da se sve menja kako dete odrasta:

“Pa, dobro, znam da podviknem. To su retke situacije i sada je Nina već velika. Sada mnoge stvari sama uradi, nema potrebe da se ja mešam. Sama uradi i domaći. Eventualno nešto što ispratim, kako je uradila, ali mnogo je lakše, bar meni, sa detetom koje je sada poraslo" - rekla je Jelena za Blic.

 

 

Prema fotografijama na društvenim mrežama, uprkos poslovnim angažmanima, porodica se često trudi da bude na okupu, a na pitanje da li planiraju drugo dete, otkrili su:

"Deca su anđeli i uvek su dobrodošla" - rekla je Jelena za magazin "Gloria", a Ivan se nadovezao: "Bogu se molimo za to."

 

Komentari (0)
Loading