Nenad je jedva čekao da vidi sina: „Na porođaju me je dočekalo neprijatno iznenađenje, shvatio sam da me je žena prevarila“

Vesti 02.01.2024 12:39 0

Posle tri ćerke, čekali su sina i on mu se beskrajno radovao. Ali na porođaju ga je dočekalo neprijatno iznenađenje.

žena

Shutterstock

Nenad i njegova supruga Sanja čekali su četvrto dete. On je bio posebno uzbuđen jer je nakon tri ćerke trebalo da dobije sina, ali ono što se dogodilo nije ni najmanje očekivao. Nestrpljivo je pratio celu trudnoću i bio uz suprugu. Želeo je da prisustvuje porođaju, jer je jedva čekao trenutak da vidi dete. Ali onda je usledio šok.

- Čim se dete rodilo, bilo je jasno da ja nisam otac. Dete je bilo potpuno crno, tamnoputo, a nas dvoje smo oboje plavi i naše familije, i ćerke nam imaju svetle kose i plave oči - napisao je očajni otac na društvenoj mreži „Redit“.

- Bio sam šokiran. Ne samo da sam otkrio da dete koje sam toliko željno očekivao nije moje, nego i da me supruga vara!

Nikad pre toga nije ni pomislio da bi se to moglo dogoditi, jer je njihov brak dobro funkcionisao, bar je on tako mislio. Kako je napisao, bili su neverovatno bliski, smatrali su se najboljim prijateljima koje dele iste vrednosti, interese i hobije. Kad je Sanja početkom ove godine neočekivano zatrudnela, on ni na sekund nije posumnjao da se događa nešto čudno.

- Kad smo otkrili da ćemo imati još jedno dete to je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila da ima samo troje dece, iako sam ja oduvek želeo više. Zbog toga smo pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo tu vest - objasnio je.

Na kraju je bio potpuno slomljen kada je otkrio, ne samo da nije biološki otac sina, već da ga i toliko voljena supruga vara.

Šta se desilo? Sanja je upoznala muškarca u jednom klubu, bio je stranac. Napili su se i imali nezaštićen odnos. Razmenili su telefonske brojeve, kako bi se ponovno videli jer on često dolazi, ali onda je otkrila da je trudna i taj muškarac je blokirao njen broj.

- Pokušala je da me smiri i rekla mi je da joj on ništa ne znači, da je pogrešila i da želi da zajedno odgajamo sina, sa naše tri ćerke. Ali, nisam mogao da ostanem s njom iako obožavam naše ćerke i nju - ispričao je očajan suprug na ovoj društvenoj mreži.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading