Mlada mama doživela neprijatnost: Gosti restorana je napali jer je sin gledao crtani, njen odgovor posramiće mnoge

Olja Jelić Vesti 06.01.2024 13:02 0

Jedna mama je na svom TikToku podelila neprijatno iskustvo koje je doživela u jednom restoranu dok je pokušavala da uživa u obroku sa sinom i bakom.

Mama

Printscreen/TikTok

Jedna mama je na svom TikToku podelila neprijatno iskustvo koje je doživela u jednom restoranu dok je pokušavala da uživa u obroku sa sinom i bakom. Dok je pokušavala da razgovara sa svojom bakom, Savana je jedanaestomesečnom sinu dala telefon na kom je gledao omiljeni crtani na YouTubeu.

Nekim gostima je to zasmetalo pa su mladoj mami "usputno" prigovorili da ono što radi nije u redu. Jedna se gospođa nagnula prema njihovom stolu i rekla: "Šta smo radili pre telefona?" na šta je Savanina baka odgovorila da niko nije izlazio napolje. Javio se i drugi čovek kog je Savana ignorisala, ali ju je celo iskustvo poprilično naljutilo.

U videu je rekla kako želi da ljudi prestanu da osuđuju roditelje koji ovo rade i objasnila da postoji razlog zašto je njen sin bio na telefonu. Rekla je kako on ima samo 11 meseci i ne razume "da", "ne" i slične stvari pa je gledanje crtaća na YouTubeu jedino što će ga celo vreme držati mirnim.

 

 

 

Kada njen sin ne bi gledao omiljeni crtani, Savana smatra da bi gostima restorana tek tada bilo grozno da sedi blizu njih.

"Dakle, ne biste uživali, vaša večera ne bi bila ugodna. Bili biste ljuti na mene da moje dete ne gleda crtani zbog kojeg je smireno i sabrano", ispričala je u videu i dodala da bi u situaciji u kojoj dete ne gleda video sigurno tražili konobara da ih zamoli da napuste restoran. 

"Roditelji ionako imaju dovoljno krivice, ne trebaju još da se osećaju posramljeno zbog vas", zaključila je u videu. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading