Ženska imena koja su vesnici nesreće: Izbegavajte ih u širokom krugu, nisu za vaše princeze

Vesti 07.02.2024 08:36 0

Evo nekoliko primera...

dete

Oleksandr Latkun / imageBROKER / Profimedia

Prema određenim ruskim tradicijama, veruje se da imena mogu uticati na sudbinu osobe.

Iz tog razloga, određena imena se smatraju nepoželjnim za devojčice, jer se veruje da donose izazove i teškoće u život.

Dete

Shutterstock

 

Evo nekoliko primera:

Vera

Ime Vera simbolizuje unutrašnju snagu i sposobnost prevazilaženja teškoća. Međutim, smatra se da devojčice sa ovim imenom mogu doživeti znatne prepreke i izazove pre nego što dostignu blagostanje ili uspeh.

Aleksandra

Za devojčice koje nose ime Aleksandra veruje se da će se često naći u situacijama gde moraju da preuzmu brigu o porodici i da se suočavaju sa svakodnevnim problemima, čak i kada bi radije radile nešto što ih ispunjava. Ovaj jaz između želja i obaveza može dovesti do osećaja nezadovoljstva. 

Tamara

Tamari se pripisuju izazovi poput izdaje i zdravstvenih problema. Takođe se veruje da je moguće da će Tamara doživeti neuspehe u braku, možda čak i postati udovica ili se razvesti. Ako se Tamara ponovo uda, može postati preterano vezana za svog partnera, što može dovesti do napetosti u odnosu zbog njenih strahova i sumnji, piše 24sedam.rs.

Ove interpretacije imena dolaze iz tradicionalnih verovanja i ne treba ih shvatati previše doslovno, ali pružaju zanimljiv uvid u to kako kultura može oblikovati percepciju o imenima i njihovom uticaju na živote pojedinaca.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading