"Zašto ona živi u ovakvim uslovima" Poznati KUVAR broji 44 miliona na svom računu, a mnogi mu zameraju JEDNU VAŽNU STVAR!

Najžena.rs Vesti 22.12.2021 11:21 2

On je multimilioner i jedan od najpoznatijih ljudi na planetu u poslu kojim se bavi, ali to se po domu njegove majke nikad ne bi reklo

"Zašto ona živi u ovakvim uslovima" Poznati KUVAR broji 44 miliona na svom računu, a mnogi mu zameraju JEDNU VAŽNU STVAR!

Printscreen/Instagram

Nusret Gokče (38), poznatiji pod pseudonimom Salt Bae, dobro je poznato ime u svetu gastronomije i čovek čije se bogatstvo procenjuje na 44 miliona dolara.

Međutim, kuća njegove majke ničim ne odaje u kakvom luksuzu uživa njen sin.


Poznati Turčin podelio je na Instagramu snimak kojim je pokazao kako je izgledao njegov emotivni susret s majkom, uz opis:


- Video sam majku posle dve godine - napisao je poznati vlasnik lanaca restorana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

Međutim, iako se Salt Bae i njegova majka sve vreme grle i gledaju presrećno, ovaj emotivan snimak ostao je u senci komentara njegovih pratilaca.

"Zašto ona živi u ovakvim uslovima? Njen sin je milioner" i "Bilo bi normalno da joj kupiš dvorac, a ne da živi ovako skromno" neke od reakcija, a mnogi su zamerili slavnom kuvaru zbog toga što dve godine nije mogao da odvoji vremena da poseti majku. "Previše se zauzet za rođenu majku?", "Obišao si svet, pa sad možeš malo i do žene koja te je rodila i podigla", "Valjda majku treba da viđaš svakog dana"... pišu pratioci čuvenog Turčina. Mnogima nije jasno ni zbog čega je sve vreme nosio naočare za sunce i mislio o svom imidžu umesto da normalno sedne da popriča s majkom, piše Glossy.

Bila je naše popularno TV LICE, vodila je "Slagalicu", pa nestala sa malih ekrana: Danas izgleda prepoznatljivo, ali mnogo drugačije


Salt Bae je, inače, vlasnik 15 luksuznih restorana širom planete, od Dubaija do Majamija, a među ljubiteljima njegove kuhinje su svetske zvezde poput Leonarda Dikaprija, Džejsona Stejtama, Karima Benzeme, Dejvida Bekama i Pi Didija. Pre nekoliko meseci je njegov restoran u Dubaiju posetio i srpski fudbaler Duško Tošić sa ćerkama Atinom i Nikom, kao i Aleksandar Mitrović sa suprugom Kristinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

Pored luksuza, restorani ovog poznatog kuvara su poznati i po visokim cenama - u Londonu za odrezak u ovom lokalu treba izdvojiti više od 1.400 funti!

Salt Bae poznat je i korisnicima društvenih mreža, zahvaljujući viralnom snimku njegovog neobičnog načina pripreme hrane koji je svojevremeno postao internet mim.

Komentari (2)
Loading
Laza
22.12.2021 11:52

Kuvar? Baci saku preko mesa i to je valjda neko umece?! Za 1400 funti koliko snobovi plate za parce mesa mogu da zivim mesec dana s porodicom i da nakupujem na kile prvoklasnog mesa.

Goran
23.12.2021 15:26

Debil, vidi majku posle 2 godine i ne skida naocare da mu majcica vidi oci. Smrad jedan narcisoidni. Dzaba mu para kada je neosetljevo govedo