Ipak je sada sve jasno: Zbog jednog trenutka s crvenog tepiha Anđelku Prpić spajaju sa OVIM GLUMCEM!

Najžena Vesti 22.01.2022 17:57 0

Nakon što su se na premijeri filma "Zlatni dečko" glumci Marko Janketić i Anđelka Prpić zagrlili, a on ju je poljubio u glavu, počeli su da kolaju tračevi da između njih postoji nešto..

Ipak je sada sve jasno: Zbog jednog trenutka s crvenog tepiha Anđelku Prpić spajaju sa OVIM GLUMCEM!

Alo! Promo

Glumci Marko Janketić (39) i Anđelka Prpić (37) imali su jedan vrlo topao trenutak na crvenom tepihu pred premijeru filma "Zlatni dečko" Ognjena Jankovića, dok su pozirali okupljenim predstavnicima medija s koleginicom Anđelom Jovanović.

Šarmantni i uvek nasmejani glumac poljubio je Anđelku u glavu, a mnogi su se potom setili da je glumica pred Novu godinu na Instagramu podelila fotografiju na kojoj Marko pravi sarme za nju.

― Ovo će biti najbolje sarme u novijoj istoriji Srbije ― našalila se tada Anđelka.

Printscreen/Instagram

 

 

Sve to podstaklo je glasine da su Anđelka i Marko postali par, što je glumac sada negirao. Kako je on objasnio, kao javna ličnost, mora da bude oprezan u javnosti da ne bi ostavio pogrešan utisak.


― Istina je da ne mogu da se opustim kako bih hteo. Moram da vodim računa kako se ponašam, jer se sve posmatra. Nedavno su me na premijeri jednog filma uslikali kako u glavu ljubim Anđelku Prpić. Odmah su počeli da se pitaju da li je reč o novoj ljubavi, a ne znaju da smo Anđelka i ja klasići i da je volim kao sestru ― rekao je Marko za Story.

Njih dvoje su, inače, završili Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Borisa Isakovića.

Komentari (0)
Loading