Silovao je na SNIMANJU spota popularne pesme: "Bila sam previše UPLAŠENA da uradim bilo šta što bi naljutilo Mensona"

K.Ć Vesti 25.01.2022 12:00 0

Evan Rejčel Vud je u dokumentarcu "Phoenik Rising" ispričala o svojoj kontroverznoj vezi sa Merilinom Mensonom i nasilju koje je umetnik navodno počinio nad njom

Silovao je na SNIMANJU spota popularne pesme: "Bila sam previše UPLAŠENA da uradim bilo šta što bi naljutilo Mensona"

Tanjug/Ap

Glumica je opisala šta se dešavalo na snimanju spota za pesmu "Heart-Shaped Glasses" i istovremeno priznala da je silovana pred kamerama.

 

 

Podsetimo se da su se Evan Rejčel Vud i Menson upoznali 2006. Veza 18-godišnjakinje i 38-godišnjeg muzičara tada je bila veliki šok za svet šou-biznisa. Uprkos veridbi 2010. godine, par je raskinuo . Dugi niz godina se šuška o nasilju koje je Merilin Menson navodno izvršio nad njegovim mlađim partnerom. Kako se ispostavilo, on je glumicu zlostavljao ne samo psihički već i fizički. Evan Rejčel Vud odlučila je još jednom da se osvrne na nasilnu vezu sa kontroverznim muzičarem, ovoga puta u dokumentarcu "Phoenik Rising". Žena ga je pred kamerama optužila za silovanje.

 

 

Dvodelni dokumentarni film "Phoenik Rising" premijerno je prikazan na filmskom festivalu u Sandensu, a režirala ga je Ejmi Berg. Evan Rejčel Vud, poznata, između ostalih, iz "Rvača", u njemu je detaljno ispričala o šteti koju joj je muzičar naneo. Glumica iza sebe ima zastrašujuća iskustva. Sa 19 godina je učestvovala u muzičkom spotu za Mensonovu pesmu "Heart-Shaped Glasses" i tamo ju je, kako priznaje, silovao. Vud tvrdi da je bila pijana i da stoga nije bila u stanju da logično razmišlja ili da se raspravlja sa tim.

- Nisam se osećala sigurno. Niko me nije pazio. Snimanje ovog videa bilo je traumatično iskustvo. Osećala sam se odvratno, kao da sam učinila nešto sramotno - rekla je Vud.

Glumica je dodala da kada su se kamere uključile - Merilin Menson je počeo da prodire u nju bez njenog pristanka.

 

 

- Ovaj događaj nije imao nikakve veze sa onim šta sam očekivala. Razgovarali smo o sceni simulacije snošaja, ali kada su se kamere uključile, počeo je stvarno da prodire u mene . Nikada nisam pristala na to - dodala je glumica.

Rejčel Vud tvrdi da nije mogla da kaže "ne" jer je veza bila samo zbog njenog potčinjavanja, morala je svaki put da "ćuti" i radi ono što je trebalo da uradi.

- Bila sam previše uplašena da uradim bilo šta što bi naljutilo Mensona - kaže glumica.

Oštre optužbe protiv Merilina Mensona. Bilo je više žrtava

Vud je govorila o nasilju Marilina Mensona pre godinu dana. Zatim je izdala saopštenje u kojem je muzičara optužila za maltretiranje.

- Dosta mi je da živim u strahu od odmazde, klevete ili ucene - napisala je glumica početkom 2021. godine. Njeno priznanje nateralo je i druge žene da pronađu hrabrost da ispričaju svoja traumatična iskustva sa Mensonom, koji ih je navodno izolovao, ucenjivao, pa čak i drogirao.

Komentari (0)
Loading