Devedesetih se NIJE skidala sa TV ekrana: Bila je voditeljka, manekenka i žena fudbalera, a evo kako danas izgleda SANI ARMANI!

Vesti 05.02.2022 10:56 1

Sandra Drašković se nakon uspešne karijere manekenke i voditeljke , bukvalno preko noći povukla iz javnosti

Devedesetih se NIJE skidala sa TV ekrana: Bila je voditeljka, manekenka i žena fudbalera, a evo kako danas izgleda SANI ARMANI!

Printscreen/Youtube

Sani Armani je inače rođena je 13. novembra 1980. godine u Beogradu, a devedestih je bila jedna od najatraktivnijih devojaka u Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S.D. (@sandraskovic)

 

Udala se za fudbalera Nikolu Lazetića, a u braku su dobili sina. Nakon razvoda Sani je otišla u Ameriku, a mnogo je onih koji ne znaju da se sada ozbiljno bavi produkcijom.

- Malo se zna o tome da sam diplomirala produkciju, kojom se i bavim već dugi niz godina. Nakon emisija na kojima sam radila kao autor, novinar-voditelj i producent, ostala sam u svetu zabave, ali iza kamera. Los Anđeles je grad koji je najpoznatiji po holivudskoj industriji. Radeći na jednoj seriji, ukazala mi se prilika da se preselim, a osim toga, deo moje porodice živi tamo. Svaki početak je težak. Nova sredina, drugačija pravila kao i celokupan način života. Nije mi bilo lako da ostavim sve u Srbiji, ali prilagodila sam se nakon određenog vremena i, biću iskrena, sada Los Anđeles smatram svojim domom- rekla je Sandra za Story u avgustu ove godine.

Ona je više puta naglašavala da joj Srbija nedostaje, ali da se u Los Anđelesu snašla i da više nije opterećena modom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S.D. (@sandraskovic)

 

"Trudim se da mi što manje stvari nedostaje, ja stalno govorim da imam jednu garderobu za Srbiju, a jednu ovamo. Ljudi nisu opterećeni modom, niti predstavlja neki status. Malo sam se tamo opustila... Ništa mi specijalno ne nedostaje. Kvalitet života mi se poboljšao u tim dnevnim navikama", istakla je jednom prilikom Sandra.

Sudeći po tome kako izgleda, reklo bi se da je prava šteta što je više ne viđamo na malim ekranima.

Komentari (1)
Loading
Rade
15.02.2022 08:00

Da nije tuzno bilo bi smesno, pa ova zena je neprepoznatljiva.