Nije mogla da se nosi sa slavom: Sandra Oh o traumi nakon "Uvoda u anatomiju"

Vesti 05.09.2021 16:35 0

Glumica je pričala o svojim iskustvima u medicinskoj seriji "Uvod u anatomiju". Stres i pritisak slave morali su da se pretvore u terapiju

Nije mogla da se nosi sa slavom: Sandra Oh o traumi nakon "Uvoda u anatomiju"

Tanjug/Ap

Možda je poznajete, između ostalog, iz uloge Krisitine Jang u medicinskoj seriji "Uvod u anatomiju" . Tamo je stvorila ambiciozan, najsavremeniji lik, ali i blisko povezan sa glavnim likom, Meredit Grej, sa kojom je stekla sledeće nivoe medicinske karijere. Sandra Oh je bila deo lekara iz bolnice u Sijatlu dugi niz godina, stekavši međunarodnu slavu. Seriju je napustila emisiju 2014. godine, slomivši srca fanova. Međutim, imala je otvoren put u karijeri i cenjeno ime u ovoj industriji, što se često pokazalo kao prokletstvo.

Prošlog vikenda dala je intervju za "Sundai Todai" u kojem priznaje da ju je slava nadmašila.

- Bilo je traumatično. Kada izgubite anonimnost, morate izgraditi veštine da biste nastavili da pokušavate da budete svoji. Prvo nisam mogla da izađem iz kuće, skrivala sam se kada izađem u neki restoran, a zatim sam došla u fazu kojom sam se bavila s pažnjom, očekivanjima, pa da se ne izgubim u tome - rekla je ona.

Glumica je zatražila pomoć terapeuta da bi mogla da se nosi sa pažnjom ljudi i stresom. U jednom intervjuu priznala je da je mentalno zdravlje veoma važno.

- Morate poraditi na pronalaženju načina da pronađete ravnotežu u svom životu. Terapija mi je bila od pomoći - izjavila je Sandra.

Iako se danas u javnoj sferi oseća mnogo bolje, nakon napuštanja serije "Uvog u anatomiju" posle 10 sezona, ne namerava da se vrati. Tokom poslednje decenije osvojila je srca ljubitelja serija i u glavnoj ulozi serije " Killing Eve" (HBO GO) za koju je dobila Zlatni globus. Nastavlja da se razvija kao glumica i suočava se sa mnogim izazovima. Poslednja produkcija u kojoj je možete videti je "The Dean" (Netfliks). Sandra Oh igra samohranu majku, osvajajući engleski univerzitet kao šef odseka.

 

 

Komentari (0)
Loading