MARIJA je rođena na NOĆ VEŠTICA , a bila je HITLEROV "anđeo zla": PROREKLA je kraj RATA, a danas je najveća MISTERIJA 20. veka!

Vesti 31.03.2022 10:24 0

Marija Orašić je zapamćena kao muza Trećeg rajha

MARIJA je rođena na NOĆ VEŠTICA , a bila je HITLEROV "anđeo zla": PROREKLA  je kraj RATA, a danas  je najveća MISTERIJA 20. veka!

Printscreen/Instagram

O Mariji Oršić se suštinski jako malo zna, a niko ne može sa sigurnošću da tvrdi ni gde je rođena. Po nekima je rođena u Zagrebu, dok drugi tvrde da je rođena u Beču. Jedino što je izvesno je da je  hrvatskog porekla i da je već kao mlada živela u Austriji.

Otac Tomislav je bio zagrebački arhitekta, a majka Sabine, Austrijanka iz Beča, balerina. Toliko je bila lepa da su je mnogi poredili sa anđelom. Sve ostalo je obavijeno velom misterije.

 

Marija je bila žena vanvremenske lepote, prozračnog tena, plavih očiju i plave kose koja je, prema legendama, dopirala do zemlje i koju je nosila vezanu u rep. Oršićeva je navodno smatrala da joj tako duga kosa deluje kao "antena" prema drugim dimenzijama.

Govorila je da je od najranijeg detinjstva imala natprirodne sposobnosti i komunicirala sa duhovima i da je bila u kontaktu sa vanzemaljcima koji će nemački narod dovesti do svojevrsnog spasa.

Njene priče o superiornim bićima iz planetarnog sistema oko zvezde Aldebaran koja su posadila seme civilizacije, koliko god fantastično zvučale, kasnije su zapravo bile velika uteha poraženoj državi.

Narod koji je pre Prvog svetskog rata živeo u rastućoj i moćnoj imperiji, posle poraza, suočen sa bedom, okrenuo se prošlosti, misticizmu i okultnim radnjama.

Marija je bila posebna, jer se izdvajala zbog svoje lepote i kao takva mogla je da privuče i omađija mnoge. Njena priča im je ulivala nadu i poverenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Chagas (@thekingnurk)

Žestoko se zalagala za ujedinjenje Nemačke i Austrije (što je bio jedan od planova za ujedinjenje Nemačke od početka 19. veka), ideje superiorne nacije i rase postojale su mnogo ranije, kao i verovanja da su stari narodi posedovali uvid u izgubljene tajne.

 

Navodno je bila članica "Tule", još jednog paranormalnog društva. Decembra 1919. Karl Haushofer, vođa društva Tule pozvao je poznate i poštovane okultiste na sastanak u kolibu na Alpima u blizini Berhtesgadena (kasnije će ta kućica postati Hitlerova alpska rezidencija). Nakon što su se svi okupili, Haushofer je iznenadio sve prisutne. Dve mlade žene pridružile su se grupi. Jedna od njih je bila vrlo ćutljiva i imala je jedva 18 godina i predstavila se kao "Zigrun". Druga žena je bila Marija Oršić.

Prema verovanju,  duga kosa, koju su obe imale im je omogućila da dođu u kontakt sa drugim dimenzijama postojanja.

Tajno društvo "Tule" okupilo je Nemce koji su verovali u okultizam, bili opsednuti poreklom, a glavni cilj im je bio da pronađu Tulu, mitsku zemlju koju pominju drevni geografi.

Ali dok su u antici verovali da je to daleka prava zemlja na rubu sveta, okupljeni u Društvu "Tule" bili su uvereni da je to neka vrsta nordijske Atlantide – izgubljene zemlje u kojoj su živeli čuveni arijevski nadri.

Potraga za antigravitacionim svemirskim brodom i ljudima u unutrašnjosti Zemlje

Kasnijim usponom nacista, društvo je formalno raspušteno, ali su glavni akteri društva bili i vođe Trećeg rajha. Jedna od ključnih ličnosti bila je Marija Oršić.

Oko 1927. godine, Hitler je otkrio društvo Vril i postao je aktivan učesnik na javnim sastancima. Počeo je da koristi stvari koje je naučio o arijevskoj rasi za svoje potrebe, a navodno je preuzeo društvo i spojio ga sa Tulom. To spajanje postalo je nova nacistička partija. O njima gotovo da nema informacija, pa je sve i danas pod velom tajne, ali se smatra da je tako Hitler počeo i sam da veruje da su Nemci potomci superiorne rase. 

O njemu su pisali Žak Berže i Luis Pauels u "Čarobnjakovom svitanju", a pominje ga nemački raketni naučnik koji je pobegao u Sjedinjene Države 1937. godine, ali kao primer "nebuloznog društva zasnovanog na romanu" (konkretno, Edvarda Bulvera). - Litonov roman Dolazeća trka).

Pored uspostavljanja kontakta sa drugim dimenzijama, bilo sa vanzemaljskim Arijevcima sa Alderana ili sa superiornom rasom za koju se verovalo da živi u unutrašnjosti Zemlje, koja je zapravo šuplja, Marijino društvo Vril je imalo prilično praktičan cilj – stvaranje antigravitacije svemirske letelice.

Baš zbog toga Mariju Oršić i njeno mistično društvo vezuju za tehnološki napredak Trećeg rajha jer je tvrdila da prima poruke iz drugih svetova koji "daju tehnologiju Nemcima da pročiste svet". Već tokom rata počele su da kruže glasine o nemačkim letećim tanjirima, a čak je i saveznička vojna obaveštajna služba ozbiljno shvatala takve izveštaje pilota.

Međutim, nacistička Nemačka je razvila prvi mlazni avion i prve vođene rakete.

Kada je Hitler modifikovao Vril u nacističku partiju, postala je organizacija u kojoj dominira muškarac. Od žena se očekivalo da ostanu kod kuće i rađaju decu. Nacistička partija je tako postala potpuno suprotna onome što je Marija radila i čemu se nadala da će postići. Zbog toga mnogi ne veruju da je ona doborvoljno postala nacista.

Uglavnom, 1924. sa Rudolfon fon Zebotendorfom posetila je Rudolfa Hesea, pa im se preko nje obratio mrtvi Ditrih Ekart, osnivač Nemačke radničke partije koja se transformisala pod Hitlerom u Nacionalsocijalističku nemačku radničku partiju. Onda su im se obratili i ti vanzemaljci iz sistema Aldebarana, a ona je u transu pisala na sumerskom (klinastom) pismu.

Navodno je i dvadeset godina kasnije, Društvo Vril bilo uključeno u izgradnju antigravitacione letelice koja je trebalo da osigura nacistima da dimenzionim kanalom otputuju do Aldebarana (instrukcije je dobila Marija Oršić od svojih drugova iz tog dalekog solarnog sistema). Sam vrh Trećeg rajha je u sve to navodno poverovao i dao joj novac da to postigne. To se sve dešavalo tokom Drugog svetskog rata koji se navodno i vodio zato da bi se stanovništvo Zemlje pročistilo uz pomoć Aldebaranaca a Arijevci potpuno ustoličili kao vladari naše planete.

Taj eksperiment sa tim dimenzionim kanalom je navodno izvršen krajem 1944. godine, ali se katastrofalno završio, jer je posle kratkotrajnog leta raketa nazvana VRIL-7 (inače, vril je navodno energija kojom se ta mašina pokreće) bila toliko oštećena da je "izgledalo kao da je letela stotinama godina".

Kraj rata

Ona j11. marta 1945. u transu dobija obaveštenje da će pre kraja te godine Nemačka izgubiti rat. Ona piše cirkularno pismo upućeno svim članovima Svenemačkog društva za metafiziku u kome se kaže: "Niemand bleibt hier", odnosno: "Niko ne ostaje ovde". I to je sve što se o njoj zna.

Posle toga, Marija Oršić bez traga nestaje sa lica zemlje. Neki kažu da su je Amerikanci uzeli pod svoje da bi iskoristili njene natprirodne moći, da se tamo udala i dobila ćerku Jolantu, udatu Rafu. Drugi kažu da je otišla u podzemno kraljevstvo Agartu, dok treći kažu da je Marija zapravo sa izabranicima evakuisana u Aldebaranski sistem.

BONUS VIDEO 

Komentari (0)
Loading