Legendarni gitarista boluje od RAKA KRAJNIKA: Na svom Tviter nalogu je napisao objavu koja je rastužila njegove OBOŽAVAOCE

Lana Vidović Vesti 27.04.2022 12:38 0

Paul Arthurs, gitarista grupe Oasis poznat kao "Bonehead", objavio je kako mu je dijagnostikovan rak krajnika

Legendarni gitarista boluje od RAKA KRAJNIKA: Na svom Tviter nalogu je napisao objavu koja je rastužila njegove OBOŽAVAOCE

Printscreen/Youtube

Paul Arturs je na Twitteru napisao:

- Samo da vas obavestim da ću malo pauzirati od nastupa. Dijagnostikovan mi je rak krajnika. Ali dobra vest je da je izlečivo i da ću uskoro započeti s lečenjem. Obaveštavaću vas kako ide.

Ovog leta trebao je nastupiti sa Liamom Galagerom na velikim koncertima u Mančesteru.

Galager mu je uputio želje za brz oporavak: "Šaljem veliku ljubav jedinom Boneheadu i njegovoj porodici, želeći ti brz oporavak, svi mislimo na tebe".

Arturs, koji ima 56 godina, osnovao je Oasis s Galagerom, prvobitno sebe nazivajući Rain, ubrzo su regrutovali Galagherovog brata Noela i promjenili ime benda.

Printscreen/Youtube

 

Arturs je s grupom snimio tri albuma, uključujući "Definitely Maybe" koji je obeležio eru i "(What’s the Story) Morning Glory?", pre nego što je otišao 1999. tokom snimanja četvrtog albuma "Standing on the Shoulder of Giants".

Kasnije se pridružio bendu Liama ​​Galagera "Beady Eye", od 2013. do 2014., i često je svirao uživo s Liamom tokom njegove solo karijere, poslednji put na festivalima u Readingu i Leedsu 2021. godine.

Takođe je osnovao grupu Parlor Flames i radio kao radio DJ tokom svoje karijere nakon napuštanja Oasisa.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading