Da li prepoznajete ovo lice? Muzikom je počeo da se bavi sa 5 godina, a danas je jedan od NAJPOPULARNIJIH srpskih pevača

K.Ć. Vesti 21.06.2022 09:55 0

Njegova karijera je krenula uzlaznom putanjom 2004. godine

Da li prepoznajete ovo lice? Muzikom je počeo da se bavi sa 5 godina, a danas je jedan od NAJPOPULARNIJIH srpskih pevača

Printscreen/Youtube

Kompozicija "Lane moje" odvela ga je na najprestižnije muzičko takmičenje "Evroviziju", gde je predstavljao Srbiju i Crnu Goru. Na oduševljenje mnogih, zauzeo je drugo mesto. Nakon toga, u ovom takmičenju se oprobao ponovo 2012. godine sa pesmom "Nije ljubav stvar". Tada je završio na trećoj poziciji. To su posle Marije Šerifović dva najbolja plasmana naše zemlje. Danas je u srećnom braku sa poznatom srpskom voditeljkom Jovanom Joksimović.

Alo! Vladimir Marković

 

Željko Joksimović je izdao brojne albume, a njegova muzika je prepoznatljiva i poznata kako kod nas i u regionu, tako i širom Evrope i sveta. Talenat je pokazao od malih nogu, a kasnije ga je iskoristio na najbolji mogući način.

Sa četiri godine je postao zvezda, s obzirom na to da je bio najbolji harmonikaš među vršnjacima, a tada, dok je boravio kod svoje bake, snimika ga je kamera.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading