Voditeljka Nataša Aksentijević o NEMILOM događaju: "Prijavila sam policiji NASILJE i išla kod psihologa"

M. G. Vesti 30.07.2022 16:47 0

Voditeljka Nataša Aksentijević prisetila se nemilog događaja koji se dogodio na snimanju jedne njene emisije.

Voditeljka Nataša Aksentijević o NEMILOM događaju: "Prijavila sam policiji NASILJE i išla kod psihologa"

Alo

Nataša Aksentijević dugi niz godina snimala je emisiju "DNK", a jednom prilikom prisustvovala je scenama nasilja u porodici u kojoj je emisija snimana.

Nataša je ispričala da je nasilje koje je videla prijavila policiji.

"Imala sam to loše iskustvo radeći emisiju 'DNK'. Posle jednog razgovora sam prijavila nasilje policiji, ali ne službi za socijalni rad, i oni na to nisu odreagovali i posle određenog vremena se dogodilo ubistvo", rekla je voditeljka gostujući u emisiji "Puls Srbije" na "Kurir" TV.

Nataša je objasnila i da se osećala krivom, misleći da je mogla da spreči tragediju.

"Imala sam veliki problem, a mislila sam da sam ja krivac. Ustvari, da sam ja odgovorna u tom smislu da sam mogla to da sprečim", objasnila je voditeljka, koja se nakon ove situacije za pomoć obratila psihologu, koji joj je mnogo pomogao.

Printscreen/Instagram

 

"Kroz razgovore sa psihologom dođete do toga da vi to ne možete da sprečite. Nikako. Ali, da su institucije mogle da spreče, da su možda mogli da reaguju na tu moju prijavu, a ne da prokomentarišu 'znamo, znamo, on je nasilnik'", zaključila je Nataša u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Nataša Aksentijević često je otvoreno govorila o detaljima iz svog života koji se dešavaju iza kamera, pa tako i odnos sa svojim roditeljima, kojima mnoge stvari zamera.

"Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću", bila je oštra Nataša svojevremeno u emisiji "Grand magazin".

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading