Poznata GLUMICA posle 20 godina priznala: "Zbog ovog filma spavala sam sa 200 MUŠKARACA"

J.V. Vesti 07.05.2023 21:21 0

Zbog ovog kultnog filma je, kako kaže, privukla u svoj život mnogo ljubavnika

Poznata GLUMICA posle 20 godina priznala: "Zbog ovog filma spavala sam sa 200 MUŠKARACA"

Profimedia

Američka glumica Dženifer Kulidž (60), proslavila se ulogom u prvom nastavku serijala "Američka pita". Uloga Dženi Stifler, tvrd, jako je uticala na njen seksualni život. Kako je priznala za medije, zbog uloge Stiflerove mame dobila je pažnju mnogih ljubavnika. 

Poznata GLUMICA posle 20 godina priznala:

Profimedia

 

 

- Taj film je sa sobom doneo mnogo radosti. Da nisam glumila u njemu, spavala bih s oko 200 ljudi manje, izjavila je glumica u interviju za "Variety".

Naime, upravo zbog te uloge Dženifer je bila san svakog tinejdžera početkom 2000-ih. Film je takođe proslavio i glumce kao to su Džejson Bigs, Šenon Elizabet, Alison Hanigan koja je kasnije glumila i u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", ali i "Buffy ubica vampira". 

Iz glume se nije povukla, a nominaciju za nagradu "Emi" dobila je zbog uloge u seriji "Beli lotus" koja se prikazuje od prošle godine. 

U jednom je intervjuu pričala je o pritisku slave, svojim finansijama i mogućnostima, a požalila se i da  "ne zarađuje dovoljno za lagodan život".

- Ne plaćaju glumce više tako dobro kao nekada. Etablirane zvezde i dalje dobijaju platu, ali ja moram  pet odsto da dam svom advokatu, 10 odsto svojim agentima, tri odsto ili tako nešto svom poslovnom menadžeru. Moram da plaćam PR-ove, a to je više od moje hipoteke za kuću  -  rekla je glumica i dodala "da samo glumim, ne bih si mogla da priuštim život u Los Anđelesu".

Ipak, ona je nedavno kupila kuću od tri miliona dolara. 

-Ipak, ne mogu za sebe da kažem da sam siromašna. Nisam mogla da verujem kad sam nedavno kupila kuću. Želim u njoj i da ostanem - zaključila je.

A osim što glumi, Dženifer je i  zaštitno je lice nekih modnih brendova kao što su "Armani" i "Miu Miu".

Komentari (0)
Loading