Skoro niko ne zna njeno PRAVO IME: Znate li kako se zapravo zove popularna glumica Mina Lazarević?

K.Ć. Vesti 14.08.2022 18:10 0

Glumica Mina Lazarević (47) od početka karijere važi za jednu od omiljenih domaćih glumica, kako pozorišne, tako i televizijske publike

Skoro niko ne zna njeno PRAVO IME: Znate li kako se zapravo zove popularna glumica Mina Lazarević?

Printscreen/Youtube

Otkako je osvojila srca publike ulogom Čupke u seriji "Porodično blago", šarmantnu glumicu znamo kao Minu Lazarević. Istina je, međutim, da je Mina samo njen nadimak.

Ona spada u poznate ličnosti koje čuvaju svoju intimu daleko od medija, ali poneki detalj o njenom životu povremeno dospe do javnosti.

Tako znamo da je Mina Lazarević ponosna mama troje dece ― sinova Luke i Marka i ćerke Ive, a pre nekoliko godina pisalo se i o njenom razvodu od baletskog igrača Gorana Stanića, koji je zbog nasilja u porodici osuđen na godinu dana kućnog pritvora.

Mina nikada nije previše pričala o svom životu i puštala je svoje uloge i talenat da dođu do izražaja, pa je mnogima tako promaklo da ime pod kojim je znamo više od dve decenije njeno pravo. Naime, Mina je samo nadimak, amnogi nisu primetili da je još u uvodnoj špici serije "Porodično blago" stajalo da Čupku igra - Mirjana Lazarević!

Kako je glumica jednom prilikom istakla, ona ne smatra da joj stoji njeno pravo ime.

- Koren reči Mirjana je "mirna", "krotka", "smerna", što ja definitivno nisam. Krotka i smerna umem da budem, ali mirna ne. Što je rekao moj prodefor, a sada me Nada Blam podsetila na to, ja sam žena sa hiljadu lica - rekla je jednom prilikom glumica, a prenosi Glossy.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading