Jezive sudbine zvezda sapunica: Esmeralda se drogirala, Marisol ostavljena trudna, ali kad vidite kako sada izgledaju, zaprepastićete se

Vesti 10.10.2021 11:43 0

Glumice koje su 90-ih ostvarile svetsku slavu ulogama u sapunicama, imale su prilično nesretne živote

Jezive sudbine zvezda sapunica: Esmeralda se drogirala, Marisol ostavljena trudna, ali kad vidite kako sada izgledaju, zaprepastićete se

EPA printscreen

 

Marisol, Esmeralda i još neke zvezde latinoameričkih sapunica su obeležile 90-e, a njihove avanture s malih ekrana pamte i mlađe generacije te i dan danas imaju status velikih zvezda. No svetska slava i popularnost, koju su ostvarile i u našoj regiji, nisu im donele puno sreće u životu.

Esmeralda

Leticia Kalderon (53) šokirala je javnost 2013. kada je priznala da je jedva pobedila svoju ovisnost o drogama. Glumica, koja se proslavila ulogom Esmeralde u istoimenoj seriji, otvoreno je progovorila o teškom razdoblju svog života.

- Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost i ludost su me zamalo koštali života. Uzimala sam i kokain, a u to su me uvukli dugogodišnji prijatelji - ispričala je. Shvatila je koliko što si čini i koliko je blizu smrti kada joj je prijateljica preminula na rukama zbog predoziranja te je odlučila da ode na odvikavanje.

Iako su prošle 24 godine od telenovele Esmeralda, Leticia i je u dalje na naslovnim stranama, a javnost je posebno dirnula njena priča o vaspitanju sina Luciana (15) koji je rođen s Downovim sindromom.

 

 

- On je moj anđeo i ne mogu opisati koliko ga volim. Neki me ljudi osuđuju i misle drugačije. Suočavam se s mnogim predrasudama. Kad su mi lekari rekli njegovu dijagnozu, rekla sam sama sebi da mi to nije nimalo važno jer ću imati dete', rekla je glumica u jednom intervjuu. Glumica je Lucianu posvetila i knjigu 'Anđeo u mom životu', a osim njega ima i sina Karlosa (14) te je obojicu dobila s bivšim mužem Džulijanom Koladonom.

Zlobnica

Gabriela Spanic (47) proslavila se u sapunici 'Zlobnica' nakon čega su usledile uloge u serijama 'Uljez' i 'Za tvoju ljubav', a teško je zaboraviti situaciju kada su njeni obožavatelji potpisivali peticiju da se pusti iz zatvora. Usto, mnoge devojčice su dobile ime baš prema njoj.

Glumila je u 18 serija u svojoj uspešnoj karijeri, a njen privatni život je nalikovao scenariju sapunice. Naime, 2005. je njena kućna pomoćnica pokušala otrovati nju i sina Gabriela (13) tako što im je stavljala amonijak u hranu.

 

 

Marie Celeste Fernandez osuđena je na osam godina zatvora, a izašla je iz zatvora 2013. kada je ispričala svoju stranu priče. 'Mesecima sam trpela Gabrieline uvrede, a tokom jednog snimanja počela me neprimereno dirati te sam je odgurnula', tvrdila je Marie. Istakla je da ju je glumica neopravdano optužila jer nije htela spavati s njom.

Marisol

Erika Buenfil (57) stekla je vojsku obožavatelja zbog uloge Marisol u istoimenoj sapunici, a svojevremeno je otkrila da joj je slava okrenula život naglavačke. Požalila se da nije imala sreće u ljubavi te da je pala u depresiju i postala ovisna o alkoholu.

 

 

Nakon što je 90-ih doživjela veliki uspeh odlučila se posvetiti pozorištu i želela je naći pravog muškarca. Zatrudnela je s bivšim predsjednikom Meksika, Ernestom Zedillom (69), a on ju je ostavio kada je to saznao. Tek nekoliko godina kasnije je otkrila da je on otac njeng sina Nikolasa (16) kojeg sama odgaja s punom ljubavi i našla je sreću u majčinskoj ulozi.

 

Komentari (0)
Loading