Ima 51 godinu, ČETVORO dece i telo kao APOLON: Skinuo je MAJICU, trbušnjaci sevaju i žene su opet POPADALE u nesvest

J.V. Vesti 30.11.2023 08:23 1

Glumac Mark Volberg je dva puta nominovan za Oskara, glumio je u lošim i dobrim filmovima, ali je i dalje glavni baja jer ima 51 godinu i telo dvadesetogodišnjaka

Ima 51 godinu, ČETVORO dece i telo kao APOLON: Skinuo je MAJICU, trbušnjaci sevaju i žene su opet POPADALE u nesvest

Profimedia

Bostonski glumac Mark Volberg uspeo je ono što malo kome pođe za rukom u pedesetim - da održi liniju, svakodnevno odvoji vreme za treninge i u svoju rutinu obogati pravilnom ishranom kako bi bio u top formi.

Mark je objavio video na Instagram profilu uz opis da mu je za ovakav izgled bilo potrebno 45 dana.

 

 

Njegove kolege Tom Brejdi i Mario Lopez su ga u sekciji za komentare podržali: "Svedočimo ozbiljnim veštinama i rezultatu napornog vežbanja", "Tako je, pokaži im šta momci u četrdesetim mogu da urade. Brate, izgledaš odlično"

Mark je u emisiji Elen Dedženeris objasnio kako izgleda njegov život poslednjih godina.

"Ustajem svako jutro u četiri, obavim trening, onda vozim decu u školu, idem na posao, vratim se sa njega, ponovo pokupim decu, treniram, krevet i sve ispočetka", rekao je Mark.

 

 

Glumac i njegova supruga Rea Duram su prošlog meseca proslavili 13 godina braka sa četvoro dece koje su dobili u braku. Ela (15), Majkl (13), Brednan (10) i Grej (9) su ponosni na oca koji se stiže - da glumi, vežba i posveti se porodici.

Komentari (1)
Loading
Zorka
09.09.2022 13:34

Kakve veze ima izdvajamo telo i četvoro dece koje glumac ima, pa nije ih on rodio da bi se telo deformisalo! Čovek posvećen sebi, treninzi, posvećen porodici što je normalno i šta je tu čudno?