Ovo su DECA Kamile Parker: Navodno se njena ĆERKA i Vilijam NISU podnosili, a SIN je branio kada to NIKO nije

M. G. Vesti 13.09.2022 20:45 0

Deca Kamile Parker žive mirnim i povučenim životima. Ne eksponiraju se toliko često u javnosti, te malo ko zna ko su i čime se bave.

Ovo su DECA Kamile Parker: Navodno se njena ĆERKA i Vilijam NISU podnosili, a SIN je branio kada to NIKO nije

Profimedia

Nakon dugogodišnje ljubavne afere kralj Čarls III i Kamila Parker odlučili su da se venčaju, 2005. godine. Dugo se šuškalo da je Čarls bio neveran princezi Dajani, te ju je duže vreme varao sa Kamilom. Poznato je i da ih je princeza Dajana navodno uhvatila na delu.

Uprkos tome što su oboje imali svoje porodice, odnosno brakove i decu, ništa ih nije sprečavalo na putu da započnu zajednički život.

Dok je Čarlsov život pod lupom javnosti, interesovanje za Kamilu počelo je tek nakon što se udala za njega. Uprkos tome, o njenoj porodici ne zna se baš mnogo kao o Čarlsovoj.

Naime, Kamila se još 1973. godine udala za Endrjua Parkera Boulsa i sa njim dobila dvoje dece, sina Toma i ćerku Loru.

Njena deca ne viđaju se tako često na događajima koja organizuje kraljevska porodica, ali postoje trenuci kada se mogu videti sa svojom majkom Kamilom. Pored Harija i Vilijama, venčanju Kamile i Čarlsa prisustvovali su i Tom i Lora.

Uprkos tome što se retko pojavljuju u javnosti, njih dvoje su veoma uspešni ljudi.

Tom je stručnjak za gastronomiju, napisao je čak 8 kuvara, a takođe je osnovao i svoju firmu. Reflektori i kamere za njega nisu nepoznanica, budući da je radio i kao voditelj kulinarskih emisija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ewan Venters (@ewanventers)

 

"Bio sam nestašan, malo sam se zabavljao. Kada sam bio mlađi, stalno su me otpuštali. Ali ja sam voleo da jedem i mogao sam da osmislim dobru rečenicu, pa sam pomislio da bih mogao da pišem o hrani.", rekao je Tom o tome kako je postao stručnjak iz te oblasti.

Sa druge strane, Kamilina ćerka, Lora Lopez se udala za Harija Lopeza 2006. godine i vodi dosta privatan život. Majka troje dece radi kao kustos u galeriji i vodi povučen život. Vrlo je obrazovana, a studirala je umetnost na "Oksfordu".

Kamila je udajom za tada princa Čarlsa stekla titulu vojvotkinje od Kornvola, dok njena ćerka i pored te činjenice, sebe nije smatrala delom kraljevske porodice.

 

 

Jedno vreme se pisalo da se na početku Lora i Vilijam nisu podnosili, jer nisu mogli da prihvate ljubavni odnos Čarlsa i Kamile. Međutim, uspeli su da prevaziđu nesuglasice, te imaju veoma dobar odnos.

Da se Čarlsova i Kamilina deca lepo slažu govori i činjenica da je Lorina ćerka Eliza bila deveruša na venčanju Vilijama i Kejt 2011. godine.

Nakon što se Kamila našla na meti kritika zbog veze sa Čarlsom, paparaci su opsedali njenu porodičnu kuću u Viltširu. Njen sin je tada stao u njenu zaštitu, te rekao: „Moja majka je otporna na metke".

Podsetimo, kraljica Elizabeta umrla je u 96. godini, a nakon njene smrti krunu je nasledio njen sin, princ Čarls i time stekao titulu kralja Čarlsa III.

 

 

Sa druge strane, Kamila je ponela titulu kraljice supruge. Uprkos spekulacijama da kraljica Elizabeta nije prihvatala Kamilu, te da nisu bile u dobrim odnosima, kraljica je ove godine rekla da joj je „iskrena želja da, kada to vreme dođe, Kamila bude poznata kao kraljica supruga".

Mnogi se pitaju da li će Kamilina deca poneti neku titulu, budući da je ona kraljica supruga. Međutim, njena deca nisu u liniji nasledstva nemaju nikakve kraljevkse titule.

"Mi smo obični ljudi", rekao je njen sin Tom jednom prilikom.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading