Agent "007" priznao da posećuje GEJ BAROVE: Opasni Danijel Krejg uživa u provodu sa homoseksualcima, evo i zašto!

Najžena Vesti 15.10.2021 18:05 0

Poslednji deo Džejms Bonda sa Danijel Krejgom u ulozi "007" agenta je u domaćim bioskopima.

Agent "007" priznao da posećuje GEJ BAROVE: Opasni Danijel Krejg uživa u provodu sa homoseksualcima, evo i zašto!

EPA

Čini nam se nešto veće interesovanje nego zbog prethodnih delova, sigurno zbog činjenice da zgodni Britanac stavlja tačku na ovu kultnu ulogu. 

Kada se prvi put pojavio u ulozi opasnog i šarmatnog agenta komentari nisu obećavali.

Plavokosi Danijel ipak je "iskakao" iz šablona crnog, markantnog i zavodljivog agenta "007". 

Nakon prvog filma Krejg je pokupio simpatije širom sveta da je sada njegova smrt na bioskopskom platnu u poslednjem delu skandalozna, da je mnogi negoduju, a nekolicina čak pusti suzu. 

Britanac kao i svaki drugi, "običan" čovek voli da se provodi, a pre samo nekoliko dana za Gardijan je ispričao nešto što je mnoge iznenadilo. 

- Išao sam u gej barove oduvek - rekao je Krejg u podcastu “Ručak sa Brusom. “Jedan od razloga: zato što se ne sukobljavam tako često u gej barovima - prenosi Gardijan.

Ovaj 53-godišnjak je rekao da je počeo da odlazi u gej barove kao mlad jer je želeo da izbegne da “završi u nevolji” tokom noćnog provoda, što se, kako je rekao, dešavalo “prilično” na otvorenim mestima.

Krejg, koji je deceniju u braku sa Rejčel Vajs, takođe je rekao da je to kada je bio samac bio dobar način za upoznavanje žena.

- Gej barovi] bi bili samo dobro mesto za izlazak- rekao je on i dodao: 

- Svi su bili kul, svi. Zapravo niste morali da iznosite svoju seksualnost. Bilo je OK. I bilo je to vrlo bezbedno mesto za boravak. Mogao sam tamo da upoznam devojke, jer tamo ima mnogo devojaka iz istog razloga iz kog sam ja bio tamo. To je bio nekakav skriveni motiv.

Komentari (0)
Loading