Dženifer Aniston progovorila o majčinstvu: "Pisali su da sam odabrala KARIJERU umesto dece, a evo šta je istina"

K.Ć. Vesti 13.11.2022 09:52 0

Zvezda serije "Prijatelji" priznala je da ju je opsesija tabloida njenim majčinstvom mnogo koštala

Dženifer Aniston progovorila o majčinstvu: "Pisali su da sam odabrala KARIJERU umesto dece, a evo šta je istina"

Foto: AP

- Ljudi se godinama pitaju zašto nemam decu. A ja sam dugo pokušavala da zatrudnim - rekla je Dženifer Aniston u intervjuu za Alur.

Mediji su spekulisali o njenoj trudnoći. Za to vreme, Aniston je pokušavala da ima bebu.

Pedesettrogodišnja glumica, poznata pre svega iz popularne serije "Prijatelji", ispričala je u iskrenom razgovoru u magazinu "Alur" o svojoj višegodišnjoj borbi sa neplodnošću. Dženifer Aniston je priznala da je često morala da se suočava sa seksističkim pitanjima i komentarima novinara koji su je optuživali da je "odabrala karijeru umesto dece", nazivajući je "sebičnom".

- Nekada sam sve shvatala lično, sve glasine o trudnoći i celu tu priču. "Oh, izabrala je karijeru" - rekla je Aniston za Hollvud Reporter.

- Nemate pojma šta mi se dešava, imam li zdravstvenih problema, zašto ne mogu da imam decu? Ne znate ništa o meni, sve me to jako bolelo.

Kada su mediji spekulisali da li je Dženifer Aniston trudna, glumica je dugo pokušavala da zatrudni zahvaljujući IVF metodi.

- Sve te godine, kada su tabloidi spekulisali o mom majčinstvu, pokušavala sam da zatrudnim. Prošla sam vantelesnu oplodnju, pila kineske čajeve. Pokušala sam na sve načine da se ostvarim kao majka - priznala je ona u intervjuu za Alur. Aniston žali što joj niko nije savetovao da zamrzne jajne ćelije.

- Sada je kasno za to - priznaje ona.

Dženifer Aniston progovorila o majčinstvu:

Foto: AP

 

"Mediji šalju poruku da je žena bez dece nepotpuna ili nesrećna"

Nakon što se 2005. razišla sa Bredom Pitom, Dženifer Aniston se našla u centru pažnje. Mediji su spekulisali da je glumica bila previše fokusirana na svoju karijeru i da nije želela decu. Shodno tome, Pit je pronašao drugu partnerku, koja je žele da zasnuje porodicu sa njim. Aniston priznaje da su izveštaji potpuno izmišljeni, izuzetno štetni i mizogini. Glumica dodaje da je bila "neverovatno besna" zbog lažne priče koju su mediji počeli da prenose.

- Muškarac koji se razvede nikada neće biti optužen da je izabrao karijeru, a ne decu - napisala je Aniston u kolumni za Hafington post.

- Nikada u životu nisam rekla da ne želim decu. Žene koje me inspirišu su one sa karijerom i decom; zašto bih se ograničavala? Uvek sam želeča da imam decu i nikada ne bih odabrala karijeru umesto dece. Želim da imam sve - nastavila je.

DŽenifer Aniston najavila je da namerava da napiše knjigu o neplodnosti i tretmanu vantelesne oplodnje.

Komentari (0)
Loading