Dženifer Lopez se UOPŠTE nije promenila, SAVRŠENO izgleda: Podelila STARE fotografije za koje imamo osećaj da je vreme STALO

Vesti 19.11.2022 10:53 0

Nismo sigurni da li je Dženifer Lopez posebno nostalgična zbog toga što je 20 godina nakon prve romanse ponovo u ljubavi sa Benom Aflekom.

Dženifer Lopez se UOPŠTE nije promenila, SAVRŠENO izgleda: Podelila STARE fotografije za koje imamo osećaj da je vreme STALO

Printscreen/Instagram

Pre nekoliko dana pevačica i glumica (53) izazvala je senzaciju na internetu. Džen je podelila na Instagramu svoju fotografiju od pre 20 godina. Tada su mnogi pomislili da se Latino diva nije nimalo promenila uprkos vremenu koje je proteklo.

Međutim, Dženifer Lopez nije završila s kopanjem po svojoj arhivi na radost svojih obožavalaca. Ovog četvrtka, 17. novembra, glumica je ponovo zapalila internet objavivši raskošne fotografije sa fotografisanja za magazin Vibe 2003. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Mora se reći da su spomenute fotografije posebno seksi, te da Džej Lo oskudno odevena. Na prvim fotografijama, zvezda pozira u uskoj crnoj mini haljini otvorenog dekoltea s izrezima i kopčama, dok joj školjke od veštačke kože jedva prekrivaju grudi.

Zatim, vidimo umetnicu u kompletu koji sjajno ističe njene duge noge, dok je njena famozna zadnjica u centru pažnje u narednom kadru. Naposletku, pevačica otkriva svoju figuru iz snova u duboko izrezanom neonskom bodiju u skladu s Y2K trendom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Vrlo seksi povratak u prošlost, povodom proslave 20. godišnjice albuma „This is me… Then“, koji je izazvao talas oduševljenja među fanovima. U komentarima su mnogi od njih zasuli zvezdu komplimentima.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading